Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Melyik a rosszabb rapper: Mr....

Melyik a rosszabb rapper: Mr. Busta vagy Phat?

Figyelt kérdés
Én nem tudom eldönteni. Busta egy vamzer suttyó, aki hirdeti, hogy milyen nagy stb, közben meg sz@rt sem tud csak zenei alapokat és mások logóit ellopni. A rajongói 13 évnél fiatalabbak, a zenéinek meg 90%-a a farkáról szól. De Phat sem sokkal jobb, a 180 kg testzsírjával, meg az undorító érces hangjával igen rettenetes ember lehet, akivel nem jó egy tálból enni. Az ő zenéi sem hitelesek, ugyanúgy játssza a gengsztert, a zenéje még a Bustáénál is gyengébb, nem beszélve arról, hogy nézettségben is magasan a béka s.gge alatt van. Ez az én véleményem. Szerintetek hogy van ez??

2016. márc. 14. 10:30
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
58%
Hagyd Puktát. Phat egy zseni! PH nem játszik semmit,és ha jobban megismered megérted mi a szövegeinek a lényege!!
2016. márc. 17. 23:35
 12/29 anonim ***** válasza:
64%
Olvasom a kommenteket, utáljátok Bustát de még is a számait hallgatjátok és tudjátok melyik hónapban hogy rappelt. Legnagyobb fanjai vagytok amúgy, csináljátok neki a reklámot, a nézettséget generáljátok.:) Melyik előadó nem örülne ennek?
2016. márc. 18. 09:44
 13/29 anonim ***** válasza:
58%
Ki hallgatja? xd Ogli fénykora óta egyetlen magyar Rap számot sem hallottam. Attól még tudom hogy Busta egy média celeb.
2016. márc. 18. 10:26
 14/29 anonim ***** válasza:
25%
"Busta egy média celeb." Nem összetéveszted a flourral vagy a punnanyval esetleg a children of cistance-el? Hol média celeb? Melyik tv-be jár rendszeresen? Melyik rádió játssza a számait? Melyik újság pletykarovatába látod?
2016. márc. 18. 10:29
 15/29 A kérdező kommentje:
13-as. Ogli G tavaly adott ki új albumot, ami fullos lett sztem.
2016. márc. 18. 16:04
 16/29 anonim ***** válasza:
26%
Média celeb? xd Pont hogy a média nélkül lett ennyire sikeres! Csak az utóbbi hónapokban kezdték el pár számát játszani az egyik csatornán!
2016. márc. 18. 17:13
 17/29 anonim ***** válasza:

Azért azt nem árt figyelembe venni, hogy úgy van vélemény mondva róla, hogy meg lett hallgatva a zenéi, és nem úgy, hogy csak... Ez a tipikus rtm katona aki szarozza Wantedot, mert azt hallotta, hogy oltják a Buktát meg hallott talán max. 2 beefet aztán ennyi... Na ez a különbség...

Az meg, hogy az rtm körön kívül mindenki utálja és egy igénytelen mocskos p*r*sztnak tartja az embert és ő vagy a rajongók ennek örülnek, hogy höhö foglalkoznak vele, hát nem tudom, számomra tök negatív, de mindegy.

2016. márc. 21. 13:47
 18/29 anonim ***** válasza:
70%

# 16 Mert a Kamiaze a viván, a Balázs show ba való fellépés, a Da Flava -s korszak stb. az nem média?

A kedvencem mikor a Bukta hazudik magáról a rajongók meg vakon átveszik miközben semmit nem tudnak róla, ez az igazi szegénységi bizonyítvány...

2016. márc. 21. 13:48
 19/29 anonim ***** válasza:
A Kamikazénak már réges-rég vége van.
2016. márc. 21. 15:10
 20/29 anonim ***** válasza:

A Wantedban meg börtöntöltelékek laknak

Kétlem hogy mind a több száz számát meghallgattátok volna (és értelmeztétek is)

2016. márc. 21. 15:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!