Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Melyik a rosszabb rapper: Mr....

Melyik a rosszabb rapper: Mr. Busta vagy Phat?

Figyelt kérdés
Én nem tudom eldönteni. Busta egy vamzer suttyó, aki hirdeti, hogy milyen nagy stb, közben meg sz@rt sem tud csak zenei alapokat és mások logóit ellopni. A rajongói 13 évnél fiatalabbak, a zenéinek meg 90%-a a farkáról szól. De Phat sem sokkal jobb, a 180 kg testzsírjával, meg az undorító érces hangjával igen rettenetes ember lehet, akivel nem jó egy tálból enni. Az ő zenéi sem hitelesek, ugyanúgy játssza a gengsztert, a zenéje még a Bustáénál is gyengébb, nem beszélve arról, hogy nézettségben is magasan a béka s.gge alatt van. Ez az én véleményem. Szerintetek hogy van ez??

2016. márc. 14. 10:30
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
96%
Az első és legfontosabb, hogy soha ne a nézettségből indulj ki! Bustanak pl. nagyobb a megtekintése, mint a Jedi Mind Tricksnek. Holott a kettő között azért ég és föld a különbség. A másik, hogy hazánkban szinte minden rappernél megjelenik a "gangstart játszom" motívum. Amivel nincs is semmi baj, külföldön is jellemző. Ezen úgy gondolom kár károgni. Mr. Busta több, mint egy évtizede még jó volt. Kamikaze Funktasztikussal elég jól működött, voltak jó számai, szövegei. Mára azonban túlzottan termékennyé vált, ami önmagában nem lenne gond, csakhogy a mennyiség a minőség rovására ment. És igen sokszor a mondanivalója is kevés. Phat azért más stílus. Bustaval ellentétben azért ő nem keménykedik annyit, igyekszik jó tartalmas szövegeket írni. (Miközben ezen sorokat írom, pont őt hallgatok "Tibbah - Esély közr. Rydu) Tény, hogy hazánkban vannak nála jobbak, de őt sem kell leírni. Sokan lehet csak a Vészkijáratból ismerik, pedig ő is a 90-es években kezdte. Tehát nagyon sokk cuccban benne volt. Connections, Rydu, akad szóló lemeze is meg ugye a Vészki. És hát a Bloose Broavaz oszlopos tagja. Kicsit mélyebben utánanézel lehet változni fog róla a véleményed. Összességében megmaradt annak, aki korábban is volt. Busta sokat változott, szerintem nem jó irányba. Agyába szállt a hatalom, amit saját kiadójának vezetésével szerzett, vívott ki a köreiben magának.
2016. márc. 14. 11:13
 2/29 anonim ***** válasza:
79%

"Bustanak pl. nagyobb a megtekintése, mint a Jedi Mind Tricksnek."

Ez igaz? Vagy jó JMT-re gondolok? A Vinnie Paz féle? Mert ha igaz az tényleg enyhén szánalmas Vinnie Paz egy zseni.

2016. márc. 14. 11:17
 3/29 anonim ***** válasza:
86%
Az RTM csatornának 122 millás nézettsége van. Vinnie Paz channeljén 44 milliós megtekintés van, de ott ugye szólózenék vannak többségben. A babygrande csatornáján, ahol a JMT zenék többsége fent van 66 milliós nézettséggel bír, tehát, ha összeadod a kettőt, akkor is csak 110 millió. De ebben nem csak JMT zenék vannak benne, hanem sok más előadó termékei is. És igen ez nagyon szomorú.
2016. márc. 14. 11:24
 4/29 anonim ***** válasza:
22%
Egyik legjobb underground rapbanda pedig, zseniális szövegeik vannak. https://www.youtube.com/watch?v=TLSEj1_ZxAA
2016. márc. 14. 11:59
 5/29 anonim ***** válasza:
21%

"Busta egy vamzer suttyó, aki hirdeti, hogy milyen nagy stb, közben meg sz@rt sem tud csak zenei alapokat és mások logóit ellopni."

Semmit sem tudsz Bustáról. Nem hiába van már több mint 20 éve a rapszakmában, nem hiába van ennyi lemeze, ennyi zenéje, klipje. Ahhoz, hogy elérje, azt, ami most van neki, hogy kitörjön a szegénységből és híres legyen, nagyon sokat kellett tennie. Majd ha legalább annyit letettél az asztalra, mint ő, na akkor beszélj.

"A rajongói 13 évnél fiatalabbak"

Ezt a baromságot valaki kitalálta, aztán el is hiszi mindenki, és terjeszti tovább. Én RTM-es vagyok, rengeteg fant ismerek, és alig van köztük 13-nál fiatalabb. Sőt, egy csomó felnőtt van köztük.

"a zenéinek meg 90%-a a farkáról szól."

Az összes zenéjét hallottad? Nem hinném. Az utálók meghallgatnak tőle pár híresebb számot, és itt el is könyvelik, hogy másról se tud rappelni, mint a szexről, r.ibikről, magáról. Pedig több száz száma van, és a legtöbbnek nem is ez a témája. Meg hát Busta szövegeit elég sokszor értelmezték/értelmezik félre.

2016. márc. 14. 13:45
 6/29 anonim ***** válasza:
76%

Règen RTM-es voltam.Voltam 2 dedikàlàson egyik BeerSeeWalk(Nem BSW)màsik meg egy Ak26 ,+Mr.Busta.

Ak meg a busta bekèpzelt nem tom kik voltak leseszartak beszoltak a nyaklàncomra..tesom miatt mentem főleg mert ő ak volt.

de ez a dedikàlàs utàn mondtuk.h haggyuk ezeket..az rtm azt hiszi h ők a RAP..

okè nem vagyok rap szakèrtő.(Marilyn Mansonos vagyok ez a dedikàlos 2 ève volt)

2016. márc. 15. 10:34
 7/29 anonim ***** válasza:
75%
CSAK ÉN VAGYOK KISSÉ BESZÉDÜLVE AZON HOGY TÖBB NÉZŐJÜK VAN MINT A JMT-NEK?????? MI AZ I*TEN FOLYIK ITT?
2016. márc. 15. 13:15
 8/29 anonim ***** válasza:
25%
Busta a legjobb
2016. márc. 15. 15:12
 9/29 Yoni03 ***** válasza:
77%

Szerintem Busta úgy rappelt a 6 hónappal ez előtti számaiban, és előtte, mintha a heréjét taposnák. Azóta nem hallgatom, nem tudom, hogy most milyen. A zenéinek legtöbbször értelme nincsen, csak van és kész.

Phat flowja számomra nagyon megnyerő, szövegileg is nagyon ott van. Kedvenceim közt tartom számon.

2016. márc. 15. 15:19
 10/29 reális válasza:
73%

Busta egy fos gyerekek. aki szereti a zenéjét se mondja hogy busta jó mert hatalmasat hazudik! annak fogalma sincs sem a rapről sem a zenéről de a világról sem. lehet szeretni amit csinál (nem tudom hogy) de olyat ne állítsunk hogy ő jó, mert baromi messze áll a jótól!

Tkyd, Mikee Mykanic, Siska Finuccsi, Paja G. Ők jók! és még hitelesek is

2016. márc. 16. 22:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!