Melyik a rosszabb rapper: Mr. Busta vagy Phat?
"Bustanak pl. nagyobb a megtekintése, mint a Jedi Mind Tricksnek."
Ez igaz? Vagy jó JMT-re gondolok? A Vinnie Paz féle? Mert ha igaz az tényleg enyhén szánalmas Vinnie Paz egy zseni.
"Busta egy vamzer suttyó, aki hirdeti, hogy milyen nagy stb, közben meg sz@rt sem tud csak zenei alapokat és mások logóit ellopni."
Semmit sem tudsz Bustáról. Nem hiába van már több mint 20 éve a rapszakmában, nem hiába van ennyi lemeze, ennyi zenéje, klipje. Ahhoz, hogy elérje, azt, ami most van neki, hogy kitörjön a szegénységből és híres legyen, nagyon sokat kellett tennie. Majd ha legalább annyit letettél az asztalra, mint ő, na akkor beszélj.
"A rajongói 13 évnél fiatalabbak"
Ezt a baromságot valaki kitalálta, aztán el is hiszi mindenki, és terjeszti tovább. Én RTM-es vagyok, rengeteg fant ismerek, és alig van köztük 13-nál fiatalabb. Sőt, egy csomó felnőtt van köztük.
"a zenéinek meg 90%-a a farkáról szól."
Az összes zenéjét hallottad? Nem hinném. Az utálók meghallgatnak tőle pár híresebb számot, és itt el is könyvelik, hogy másról se tud rappelni, mint a szexről, r.ibikről, magáról. Pedig több száz száma van, és a legtöbbnek nem is ez a témája. Meg hát Busta szövegeit elég sokszor értelmezték/értelmezik félre.
Règen RTM-es voltam.Voltam 2 dedikàlàson egyik BeerSeeWalk(Nem BSW)màsik meg egy Ak26 ,+Mr.Busta.
Ak meg a busta bekèpzelt nem tom kik voltak leseszartak beszoltak a nyaklàncomra..tesom miatt mentem főleg mert ő ak volt.
de ez a dedikàlàs utàn mondtuk.h haggyuk ezeket..az rtm azt hiszi h ők a RAP..
okè nem vagyok rap szakèrtő.(Marilyn Mansonos vagyok ez a dedikàlos 2 ève volt)
Szerintem Busta úgy rappelt a 6 hónappal ez előtti számaiban, és előtte, mintha a heréjét taposnák. Azóta nem hallgatom, nem tudom, hogy most milyen. A zenéinek legtöbbször értelme nincsen, csak van és kész.
Phat flowja számomra nagyon megnyerő, szövegileg is nagyon ott van. Kedvenceim közt tartom számon.
Busta egy fos gyerekek. aki szereti a zenéjét se mondja hogy busta jó mert hatalmasat hazudik! annak fogalma sincs sem a rapről sem a zenéről de a világról sem. lehet szeretni amit csinál (nem tudom hogy) de olyat ne állítsunk hogy ő jó, mert baromi messze áll a jótól!
Tkyd, Mikee Mykanic, Siska Finuccsi, Paja G. Ők jók! és még hitelesek is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!