Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miért van rám ilyen hatással...

Miért van rám ilyen hatással a zene?

Figyelt kérdés
Ha olyan zenét hallgatok, amelyik nagyon tetszik (akusztikus), tehát a tiszta hangok efektek nélkül, akkor rám jön a dírás egy-egy különleges hangtól. Például a Sia-She wolf-tól egyenesen potyognak a konnyeim, annyira szép, pedig nincs jó hangon, de nagyon szeretném. Ha hallok egy zenét eredeti verzióban, mindig elképzelem, hogyan hangzana a legszebben és addig keresgélek, míg rá nem találok.
2016. márc. 11. 01:37
 1/2 anonim ***** válasza:

Ilyen kis érzékenylelkű vagy, ennyi az egész. :) Komolyabbra fordítva a szót, vannak emberek, akik sokkal...érzekenyebbek a dolgokra, pl. a hangokra, szavakra, illatokra és a többi. Mintha lenne bennük egy plusz kis szenzor, ami borzalmasan fogékony egyes jelekre és képes kiváltani bármilyen helyzetben olyan reakciót, amilyet egy "normál" ember csak akkor produkál, ha magasan túllépi valami az ingerküszöbét. Én is ilyen vagyok egyébként, vannak dolgok ( zenék, filmek) amik számomra instant érzelemkitörést, esetleg sírást eredményeznek, de nem csak ezzel van így, nálam ez együtt jár azzal, hogy könnyen ráhangolódok másokra, a hangulatukra, tudom, hogy hogyan kell velük beszélni és bánni, plusz valahogy egy beszélgetésnél akaratlanul is figyelek az érzésekre, amikkel a szavakat kimondják. Az előérzetem is jók, és eléggé empatikus is vagyok. Nem tudom, neked ez az intenzív érzési képesség máshol is jelen van-e az életedben, de szerintem ez ritka és jó dolog.

Amúgy bocsi a terjengősség és a kis kitérő miatt, remélem azért valamennyire hasznosnak bizonyult a válaszom. :)

Plusz előre is elnézést az esetleges elírásokért, telefonról vagyok.

2016. márc. 18. 06:32
 2/2 A kérdező kommentje:
Mintha én írtam volna, így vagyok evvel én is. :)
2016. márc. 19. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!