Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miért tud ilyen nagy hatással...

Sasojo kérdése:

Miért tud ilyen nagy hatással lenni az emberre egy-egy zene a hangulatától függően? Vagy csak én érzem így? Lent

Figyelt kérdés
példa meghallgatok egy "tuc-tuc" mai zenét és mennék űzni a haverokkal buliba, meghallgatok egy romantikus témájú zenét és a szerelmemre gondolok és nem akarok mást, illetve van egy zene ez egy zene csak ha meghallgatok az egész életem gondolom át hogy mit értem eddig el és mit akarok még mi utan akarok majd meghalni .. furcsa :D vagy csak rám lenne ilyen hatással enyire?

2014. aug. 6. 08:09
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem ez természetes dolog, az ember mindennap hallgat zenét...nekem az ilyen nyári slágerekről a nyári szünet...az olyan dalokról amit az osztálytársaimmal hallgattam...arról ők jutnak eszembe...:)
2014. aug. 6. 09:11
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem vagy egyedül. Ha érdekel a téma tudományos magyarázata, olvasd el ezt:

Oliver Sacks: Zenebolondok - Mesék a zenéről és az agyról

2014. aug. 6. 10:33
 3/3 A kérdező kommentje:
el fogom olvasni köszönöm
2014. aug. 6. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!