Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szerintetek mennyire haladok jól?

Szerintetek mennyire haladok jól?

Figyelt kérdés
Gitározni kezdtem itthon videókból, oldalakról, stb. 2 hónappal ezelőtt..Mostanra megy az egész Vermillion Pt.2 és tudom az alap akkordokat, a c dúr skálával kicsit ismerkedtem, illetve a hangokat tudom a húrokon. Minek az elméletét vegyem át, tanuljam, ami nagyon fontos a gitározásban? Előre is köszi!

2016. febr. 26. 21:58
 1/2 anonim ***** válasza:
Ki mit tart fontosnak,én is most kezdtem gitározni,akkorsokat most tanulom,a lényeg hogy gyakorolni kell sokat akár véletlenszerű lefogásokkal oda vissza hogy minél gyorsabban és pontosabban menjen de én lehet hogy tanárhoz fogok járni,mégis csak jobb ha olyantól tanulom meg dolgokat és technikákat mint magamtól hogy azt se tudom mi micsoda
2016. febr. 27. 08:11
 2/2 anonim válasza:
Szerintem ügyes vagy, hogy ennyit haladtál magadtól! De, ha van lehetőséged rá, azt ajánlom, amit az első mondott, lehet, hogy érdemes lenne tanárhoz járnod, ha már ennyit megtanultál.
2016. febr. 27. 09:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!