Egy Cort G110 jó lenne kezdő gitárnak?
Itt találhatsz róla két igencsak részletes leírást/véleményt:
Ennyi pénzért jobbat nehezen találsz, de főleg a gagyi tremolós híd miatt, meg nyakbeállítási nehézségek miatt (lsd a linken) azért lehet vele szívás rendesen. De tényleg nem hiszem, hogy hasonló árban ne lenne szívás kb. minden elektromos gitárral.
Ehhez viszont még kell egy erősítőt is venned, azt beleszámoltad a költségvetésedbe?
Amúgy mindenképpen elektromos gitárral szeretnél kezdeni? Kevés pénzből egy akusztikus azért biztosabb vétel tud lenni.
Persze,az erősítőt is beleszámoltam és igen mindenféleképpen elektromosat szeretnék mivel már van egy akusztikusom.
Cortx1-et én is néztem,de újonnan már egy normálisabb erősítővel sajnos nem fér bele az árba,használtan meg nem találtam olyat,amibe őszintén szólva megbíznék.Te hol láttál?
Egyébként közbe találtam egy Jackson JS11 Dinky-t,szintén jó árban,ami alig volt még használva,tartozékokkal,garanciával és a kinézete,hangzása is tetszik és elég megbízhatónak is tűnik a dolog.Erről esetleg valami vélemény?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!