Én meg mindenhol azt hallom hogy használhatatlan
Láttam is videókat róla, és egyszerűen nincs rendes basszusa, nehezen lehet lágy hangokat kipréselni belőlük. Az SX erősítők képtelenek a basszusra, zörögnek, rossz rajtuk a torzító és nagyon fémes hangzása van.
Én azt mondom, hogy használtan többet kapsz majd' 40 ezerért, használtan 30 ezer alatt lehet szerezni cort x-1-et vagy jackson dinky gloss js 11-et, ami jobb kategória mint az SX
De ha újonnan kell, jobb választás egy cort vagy egy Jackson
De írd le milyen stílusú zenét szeretnél játszani, és mennyit szánnál rá, az alapján könnyebben tudunk tanácsot adni.
Ki beszélt itt erősítőről? Amúgy meg baromságokat beszélsz. Az hogy egy metálbaltának több a basszusa az normális dolog a hosszabb menzúra és a humbucker pu miatt. De lehet hogy a kérdező éppen nem 0-ban akarja rángatni az e-t valami hörgős hulladékra hanem gitározni akar. Akkor meg az SX-ek a legjobbak 50k alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!