Mik a vélemények erről a gyönyörű vintage gitárról? (több lent)
Szeretnék egy normális, minőségi jazz gitárt. Erről a márkáról nem nagyon hallottam (a típusról meg pláne), neten semmi review-t nem találtam. Esetleg valakinek van valami tapasztalata? (Még egy kérdés: nem látom rajta hangszedőket, ez akusztikus jazzgitár lenne?)
nem rossz, de ha nem próbálod ki, nem tudhatod előre.
javaslom, vegyél egy jó Framust vagy egy vintage Gibsont használtan, ott biztosra mehetsz.
Egy ilyen gitárt látatlanul megvenni a legnagyobb hülyeség, ráadásul totál eladhatatlan is.
Felejtős.
6#
Tudom, ezért kérdeztem véleményeket. Mellesleg nem kereskedő vagyok, nem azért venném, hogy aztán túladjak rajta.
7#
Akkor az hamisítvány, vagy az eladó volt borzasztó hülye. Vintage, 50-es évekbeli Gibsonok milliós értékekre rúgnak.
örülök, hogy ezen a fórumon mindenki tudja a tutit :D
az a Gibson eredeti volt, ezt papírral igazolták és neves magyar jazzgitárosok is megvizsgálták és megerősítették. lehet tovább okoskodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!