Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mik a vélemények erről a...

Mik a vélemények erről a gyönyörű vintage gitárról? (több lent)

Figyelt kérdés

[link]

Szeretnék egy normális, minőségi jazz gitárt. Erről a márkáról nem nagyon hallottam (a típusról meg pláne), neten semmi review-t nem találtam. Esetleg valakinek van valami tapasztalata? (Még egy kérdés: nem látom rajta hangszedőket, ez akusztikus jazzgitár lenne?)

2015. aug. 17. 14:50
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Gyárfás István és Hegyi Tibor ellenőrizte, mindkettő kiváló magyar jazzgitáros. ennél többet nem tudok ezen a fórumon mondani, nem nekem kell bizonyítgatni neked, te fas zkalap. ha nem hiszed, nem hiszed. egyébként az a gitár eddig 7 lemezen szerepelt, vedd meg őket, és hangzás alapján szakértsd, kötöködő kis pain in the ass.
2015. aug. 17. 20:25
 12/18 anonim ***** válasza:
... de egyébként ha csak azt vagy képtelen feldolgozni, hogy az ismerősömnek szerencséje volt Németországban belefutni abba a hangszerbe, akkor rettentően sajnállak.
2015. aug. 17. 20:27
 13/18 anonim ***** válasza:
61%

Én tegnap vettem egy 1848-as eredeti Fender Stratocastert 3 ezer forintért.

Yngwie Malmsteen vizsgálta meg, úgyhogy tuti eredeti.

2015. aug. 17. 20:28
 14/18 anonim ***** válasza:
te vagy az új sas józsef.
2015. aug. 17. 20:30
 15/18 anonim ***** válasza:

egyébként ha nem egy troll lennél, akkor már régen felfoghattad volna, hogy mindössze azért emlegettem ezt a jól kifogott Gibsont a kérdezőnek, hogy várjon még, mert bele lehet szaladni jó ajánlatokba.

gondolom semmi közöd a jazzgitárokhoz, és jó troll módjára leragadtál itt. hajrá.

2015. aug. 17. 20:32
 16/18 anonim ***** válasza:
47%

Amúgy amíg nem mondtad, hogy papír volt az eredetiségről, addig egész hihető is lett volna a sztori.

Egyébként tény, nem érdemes elkapkodni a dolgot, jelenleg egy értelmes hangszer sincs gs-en pl.

2015. aug. 17. 20:36
 17/18 A kérdező kommentje:
Jól van, rendben, nyugi, hiszünk neked, de szerintem te is elismered, hogy 100Ft egy tényleg eredeti vintage Gibsonért eléggé lófaszka pénz... főleg, hogy milliókra rúgnak az ilyen gitárok árai. De tök mindegy, legyen igazad, itt most nem ez a lényeg. De jah, tényleg nem érdemes elkapkodni. Igazából csak valami tényleg különleges, vintage gitárt szeretnék (nem feltétlen jazz gitárt, de szeretnék egyet a metal baltám mellé).
2015. aug. 17. 21:14
 18/18 A kérdező kommentje:
Meg persze nyilván könnyű játszhatóság, jó hang, stb...
2015. aug. 17. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!