Miért nézik le gyakran a punkokat/rockereket vagy a metálosokat?
Mert mindenki más. :) És van, aki ezt nem fogja fel, hogy nem lehetünk, mind egyformák ennyi. Miért nekem vannak olyan barátaim, akik tuc-tuc zenét hallgatnak, de ettől még a barátaim, holott én nagyjából metált, punkot, meg altert hallgatok... Nem az számít, hogy mit hallgat az illető vagy éppen, hogy néz ki, az a fontos ami belül van.
És nekem is gyakran beszólnak, a saját családom is folyton piszkál, mert két oldat kopaszra nyírt középen vörös hajam van. Na és? Nem tetszhett mindenkinek az ami nekem. Ez van, én elfogadom a másikat is olyannak amilyen, ha ő is elfogad. A legjobb barátnőimmel pl úgy vagyunk, hogy hárman három féle stílust képviselünk. Az egyik pláza cica, a másik művész lélek, én meg a beteg metálos állat. És jól ki jövünk, van miről vitatkozni, de attól elfogadjuk egymást. És itt túlléptünk azon a társadalmi problémán, hogy melyikünk mit vesz magára.:)
Engem is nap mint nap csúnyán megnéznek az utcán és időnként be is szólogatnak, de megtanúltam leszarni, sőt élvezni mások meghökkent reakcióját. :)
A végére meg csak annyit fűznék hozzá : Légy toleráns, és magasból szard le más véleményét. :) Én mindig azt mondom, hogy inább lógok ki a sorból, mintsem birka módjára a tömeg után menjek, hiszen akkor mit látok az engem körülvevő világból a seggeken kívül? SEMMIT. :) 20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!