Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miért nézik le gyakran a...

Miért nézik le gyakran a punkokat/rockereket vagy a metálosokat?

Figyelt kérdés
És egyes embernek miért olyan elviselhetetlen hogy valaki nem azt hallgatja amit ő? Miért "cikik" szerintük ezek a műfajok?
2016. febr. 10. 21:15
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
88%
Oszinten. A legtobb rocker/punk/emo/ stb... Nem nezik le valahol melyen a plaza cicakat meg pavakat? De. Lassuk be rohadtul leenezzuk oket. Hogy ok nyavogo kisfiukat hallgatnak meg izlestelen cuccokba jarnak. Ok ugyan igy vannak velunk. Csak ők lehet sot szerintem azert is mutatjak ezt ki velunk ellentetbe mert tobbsegbe vannak es ilyen gazdag meno gyerekek... Persze itt is tisztelet a kivetelnek. 14l
2016. márc. 10. 10:17
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Utolsóval egyetértek.
2016. márc. 10. 10:59
 13/13 Bellatrix:3 ***** válasza:
100%

Mert mindenki más. :) És van, aki ezt nem fogja fel, hogy nem lehetünk, mind egyformák ennyi. Miért nekem vannak olyan barátaim, akik tuc-tuc zenét hallgatnak, de ettől még a barátaim, holott én nagyjából metált, punkot, meg altert hallgatok... Nem az számít, hogy mit hallgat az illető vagy éppen, hogy néz ki, az a fontos ami belül van.

És nekem is gyakran beszólnak, a saját családom is folyton piszkál, mert két oldat kopaszra nyírt középen vörös hajam van. Na és? Nem tetszhett mindenkinek az ami nekem. Ez van, én elfogadom a másikat is olyannak amilyen, ha ő is elfogad. A legjobb barátnőimmel pl úgy vagyunk, hogy hárman három féle stílust képviselünk. Az egyik pláza cica, a másik művész lélek, én meg a beteg metálos állat. És jól ki jövünk, van miről vitatkozni, de attól elfogadjuk egymást. És itt túlléptünk azon a társadalmi problémán, hogy melyikünk mit vesz magára.:)

Engem is nap mint nap csúnyán megnéznek az utcán és időnként be is szólogatnak, de megtanúltam leszarni, sőt élvezni mások meghökkent reakcióját. :)

A végére meg csak annyit fűznék hozzá : Légy toleráns, és magasból szard le más véleményét. :) Én mindig azt mondom, hogy inább lógok ki a sorból, mintsem birka módjára a tömeg után menjek, hiszen akkor mit látok az engem körülvevő világból a seggeken kívül? SEMMIT. :) 20/L

2016. márc. 16. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!