Hogy lehet külső alapján megkülönböztetni a rockereket, punkokat, emókat?
Nem biztos, hogy aki ilyen érzelmű az ki is akarja fejezi ezt az öltözködésében is.
De ha olyant látsz, aki sima farmer, fekete poló, vagy valamelyik zenekaros feliratos poló, szegecselt bőrdzseki, bakancs, esetleg hosszú haj, zsebben hordott láncok, az biztos, hogy rocker
A punkoknak a tarajos frizura, lehet extrém színben is.
Az emosok feketében járnak szemük hajuk feketére festve.
Ezek a legjellemzőbbek.
Elég könnyen :P
Amúgy ha megismered őket akkor már könnyű lesz mert az emonak kirí a viselkedése...én egyet ismertem az mekkora egy idióta :D xĐ
Rockerek: Hosszú haj, fiúknak kecske szakáll sokszor kecske szakáll, zenekaros poló 1,2 lánc, fekete bőrkabát, acélbetétes bakancs.
Punk: Színes taraj, zenekaros poló, szét szegecselt és felvarrózott és kitűzőzött bőrkabát vagy farmer mellény, szakaddt sokszor hipózottés felvarrózott nadrág ( nagyon elterjedten skótkockás, sok lánc, acélbetkós bakancs ami szintén sokszor színes, a fűző is néha.
Emó: legtöbbször fekete vagy kockás cuccokban csőnadrágban és deszkás vipőben járnak, agyon vasalt fekete haj, kihúzott szem.
rockeren fekete ruha, rocklánc, zenekaros póló vagy kiegészítő
emon fekete ruha, szembefésült haj, búskomor tekintet
punk meg az amelyiknek fura haja van és 'furcsa' ruhákban jár
A 2-es egy értelmes ember lehet :)
Én megmondom neked, hogy az 1-es pontosan leírta. Ettől függetlenül a rockerek úgy néznek ki ahogy ők akarnak. Én magam részéről megmaradtam a 70-es évek stílusában :D
Hosszú haj, farmer, bőr cuccok. Esetleg lánc, meg bakancs, de az nem nagyon jellemző rám.
Csak ennyit akartam hozzáfűzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!