Milyen drogról szóló zenék vannak?
Szűkítés:
-Nem drog ELLENES, hanem drogról szóló
-Rock (és rokonai) stílusban
-Szövegileg erről szóljon (vagy legalább utaljon rá).
Megjegyzés: ismerek párat de nem irogatom le, miket, nem baj, ha belesoroljátok azokat is.
Nézd, kérdező, én nem haragszom rád annak ellenére, hogy képmutató "peace"-ket ejtesz el itt, meg kötözködsz, meg túlreagálod, hogy szerinted megöltem a kérdésedet, és hasonló. Keress mást a céljaidnak, felesleges körülöttem toporzékolnod - ráadásul ok nélkül tetted.
Ráadásul direkt végigolvastam a kérdésedre írt addigi válaszokat, és a Beatles és másik példám se szerepelt a hozzászólásaim előtt. Te meg a fordítottját állítod.
Nem egy ismétlésbe akadtam - mások részéről - olvasd cska vissza. A Cream számot se egyszer sütötték el többen. Én akkor persze őket értékeled, az őn újdonságaimat meg nem. Nyilvánvaló, hogy csak kötözködsz, irreális ürügyeket kerestél, pusztán mert hozzátettem, hogy drogellenes vagyok.
Légyszíves hagyj fel a kötözködéssel és a képmutatással, meg avval, h az egyszerű, jó szándékom mögé képzelsz bármit is. A trollsággal meg te vádoltál, holott te voltál, akik kötözködött velem, alap nélkül. Ennek ellenére, mondom ismét:
nem haragszom rád.
Csak nézz magadba, mielőtt a saját hibáidat másokra vetíted. Köszönöm, ha elmélkedsz önmagadról végre.
Jim Carroll - People who died
:D 15/L
Roxy Music:
Love Is The Drug
https://www.youtube.com/watch?v=0n3OepDn5GU
Basszus, meg felhangok, ha erre is azt mondod, hogy már írták, miközben nem írták, akkor te mazochista vagy. :S
Jól van.. :D
Ezek már nem olyan zenék. (Tizenöt éves lány, és az utolsó [utolsó, csak mert nekem nem olyan feeling])Meg..utolsó: mazochista?? Tudod mit jelent a szó? Mindegy ne válaszolj, nem is érdekel annyira, hogy mit tudsz..😀 miért mondanám, hogy volt? Ez még tényleg nem volt..
Tom, tudsz ajánlani tőlük konkrét számokat? ☺
Egyébként meg a 20. válaszadó valamit megváltoztatott az életemben.. 😀 eléggé ráálltam a Spiritualized-re..és a Deftones-t is elkezdtem újra hallgatni.😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!