Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Milyen drogról szóló zenék...

Milyen drogról szóló zenék vannak?

Figyelt kérdés

Szűkítés:

-Nem drog ELLENES, hanem drogról szóló

-Rock (és rokonai) stílusban

-Szövegileg erről szóljon (vagy legalább utaljon rá).

Megjegyzés: ismerek párat de nem irogatom le, miket, nem baj, ha belesoroljátok azokat is.

2016. febr. 4. 11:12
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
a three days grace-one-x című albuma a drogról szól
2016. febr. 5. 19:33
 12/48 A kérdező kommentje:
Aztakva!!! Mennyi zene.., köszi mindenkinek!! (:
2016. febr. 6. 16:46
 13/48 Tom Benko ***** válasza:
100%

Black Sabbath: Hand of Doom, Hole in the Sky, Sweet Leaf

Cream: Cocaine

Jimi Hendrix: Purple Haze

2016. febr. 6. 23:53
 14/48 A kérdező kommentje:

Na most jutottam odáig, hogy mindent chackoljak, és írnomkéne mert lehet, hogy mást is érdekel ez a kérdés, so:

Először is mindenkinek köszönöm a válaszokat, és MÉG AKAROK!! :D (válaszokat) x)

-Brown sugar: egy olvasott interview alapján mégsem a heroinról szól.

-White Rabbit: Jó!! (:

-Magic carpet ride tetszik.

-Sister Morphine... Asszem meg is tanulom eljátszani ezt a számot *.*

Aztán volt pár ami pont olyan, amilyet írtam, hogy ne legyen de egyet, közülük a Girl with golden eyes-t ki kell emeljek mert annyira de annyira gyönyörű szám, csakhát szomorú, merthát..mondtam..whatever.

-Drug me to Hell is tetszik!

-Kickstart my heart is elég jó.

-Junkiest nem bírom elhallgatni...nem mondom hogy nincsenek jó magyar együttesek mert vannak, de...ez nem az. Mindenesetre meghallgattam a fél számot, és a szövege sem jött be.

Placebo-Meds, Special K ✔

The velvet underground-Heroin jó. Ne kövezzetek meg (micsoda szavak..:D), de a zene nem tetszik annyira, viszont van egy cover: valami evelyn a lány neve és nagyon jó, pedig ezek a coverek nem szoktak tetszeni (mert önző vagyok és féltékeny :D).

Na és akkor amihez nem szóltam hozzá külön, az vagy olyan (amilyet írtam...) vagy ismertem, vagy nem elég jónekem :D mindenki hallgassa és értékelje saját ízlése szerint. ✌

És akkor még itt ne zárjuk le témát pls, legyen itt minimum 6 oldal! :DD

Köszi. 🙋

2016. febr. 7. 16:56
 15/48 anonim ***** válasza:
2016. febr. 8. 23:20
 16/48 A kérdező kommentje:
Beteg ez a video!! 😁 Kevés köze van a kérdésemhez de kapsz egz zöld kezet, mert 😂 Ez kemény volt.
2016. febr. 9. 12:19
 17/48 anonim ***** válasza:
Most így hirtelen csak a Nomy - Cocaine jut eszembe :D
2016. febr. 9. 18:46
 18/48 A kérdező kommentje:

Elég beteg a klip is a zene sem rossz...Mondjuk jobb napjaimon sem tudnék így rohanni még 10 métert se szerintem de azért még fel tudom idézni és beleélni magam :D.. Mondjuk ez a két halál, meg a traviszex igencsak a hátrányokat helyezi előtérbe a klipben meg hát a szövegből sem azért az jön le hogy húdejóneki :DD Jól fogalmaztam ezt meg? :O komolyan nem tudom és ez most furcsa nekem..Mindegy érted, értitek az a lényeg :D

Szóval jó szám azért érdemes volt megismernem, köszi! (:

2016. febr. 9. 23:25
 19/48 cli_hlt ***** válasza:

Hű, egy klasszikust kihagytam:

Chemical Brothers - Acid Test, természetesen LSD :)

Youtube-on keresd, nézd a klippet is, elég jó :)

2016. febr. 13. 22:02
 20/48 anonim ***** válasza:

Cold Turkey John Lennontól. A Brown Sugar a heroinhoz írt óda, nyugi. :-D

A Comfortably Numb.

Purple Haze, jó öreg Hendrix.

Tudnám ajánlani a Chemical Brothers diszkográfiát is. Pláne az exit planet dust korongot. Illetve a Deftones albumait. Az első kivételével, nagyon bekategorizálható nu metál, de az aztán következők folyamatosan érnek fel a sötét csúcsra és kb mintha mindig lőnéd magad.

Amúgy meg nyugodtan hallgass csak pszichedelikus rockokat. Egy csomó zenében maga a drog nem, csak a hatás van megörökítve, és szerintem csodás.

A Spiritualized ellenben kifejezetten azért drogozik gogy más a zenéjükre cuccozzon. Bátran ajánlom.

Meg hát nem tudom hogy trance zenékben mennyire utazol, de bármilyen pszichoaktív szerről zene íródik ottan. Egyik kedvenc formációm a Shpongle (heha) és a Divine Moment of Truth című dalukhoz nem írok kommentárt.

Na jó, többet nincs kedvem már írni. :-D

2016. febr. 14. 16:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!