Milyen drogról szóló zenék vannak?
Szűkítés:
-Nem drog ELLENES, hanem drogról szóló
-Rock (és rokonai) stílusban
-Szövegileg erről szóljon (vagy legalább utaljon rá).
Megjegyzés: ismerek párat de nem irogatom le, miket, nem baj, ha belesoroljátok azokat is.
Nagyon köszi a válaszod 20.! És hiszek neked!! Addig kerestem míg nem találtam olyan interview-t, ami téged igazol. 😄
És amúgy a Comfortably Numb-ról is kioktattak már, hogy rosszul gondolom, amit gondolok, figyeld itt is van: http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__zene__7519355-most..
Amúgy a Deftones-t meg ismerem és szeretem is, de nem túl sok számukat ismertem, akkor most majd hallgatom még 😁
A többit is köszi szépen, utánajárok!!😋
Nagyon köszi! Respect!💉😀✌
Ja azt tudod, hogy a Beatles Lucy in the Sky with Diamond miről szól? :D
Ha nem olvasd el a kezdőbetűket :D
(Talán a rock és rokonai stílusba belefér ez is)
Te jó ég bas*ki, meghallgattam ezt a zenét ezzel a videoval: [link]
Hatalmas flash!!😵😊 Nem igazán hallottam ilyen zenéket ezelőtt, szóval első élménynek ez volt a legjobb, ami lehetett szerintem!! 😁
Egyébként meg a fűvel sincs bajom (sőt!!), csak füves zenét rengeteget ismerek, és az alkohollal meg néha van csak bajom, de legalább kapható a sarki boltban ha gáz van 😀 Szóval azt akarom ebből kihozni, hogy igazi "all star" vagyok, és most nagyon nagyon olyan..Mr. Brownstone hangulatban vagyok😂 de ez a music kizökkentett most nagyon 10 percre, szóval ja, ajánlom nagyon mindenkinek! 😀
A Spiritualized meg nagyon bejön! 👍 So kössz még vagy 50x! 😀😀
Ne drogozzatok, én se tettem soha.
Függők akartok lenni? Bazz... :S
Amúgy meg tele van a könnyűzenei világ ilyen témával... Sajnos egy részük felbérelt zenekar, drogterjesztés céljával, pl anno a
Beatles:
"Lucy in the Sky with Diamond"
(LSD)
Na meg szintén a 60-as évekből, a világ első underground, noise-rock zenekara:
Velvet Underground -tól a
"Heroin".
Legyen ez is antireklám. A 90-es évekből meg a kb egy évtizeden át a heroin miatt szenvedő és haldokló Layne Staley. Tíz évnyi szenvedés után belehalt a testi és lelki fájdalomba.
"Sajnos egy részük felbérelt zenekar, drogterjesztés céljával, pl anno a Beatles"
Ekkora baromságot ritkán hallottam. Ezt honnan szedted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!