Metalheadek! Ti mit gondoltok azokról, akik azt állítják, hogy a metál a sátán zenéje, meg hogy aki olyat hallgat az sátánista?
Személy szerint én Sátánistának vallom magam, de legfőképp azért, mert emiatt sokan félnek tőlem, meg kerülnek. És ezzel nagyon jól ki tudod szűrni a hülye embereket, akik elítélnek egy olyan dolog miatt, amiről semmit sem tudnak.
A Sátánizmus sem azt jelenti, hogy áldozzunk embereket. De aki ezt hiszi, az kerüljön is engem, az ilyen gyökereket ki kell zárni az életből :)
Hail SATAN 666!
16/F Metalhead
Fejjel lefelé keresztrefeszítem őket, kivágom a szivüket és megiszom a vérüket \m/ XD
Egyébként ezekről tudomást se kell venni tudatlan gyökerek.
Ha ilyennel találkoznék biztos jót nevetnék.
Bizony-bizony aki metált hallgat az mind sátánpista :)
aki citeraszóra ugrálja csűrdöngölőst az biztos szúrös/gatyás/turulos ősmagyar, aki pedig az operettet szereti, az csak duhaj, mulatozós, lepusztult dzsentri lehet. Nem is beszélve a feltúrt szárú jeansban, és kockás zakóban rongylábazó, Amerikát majmoló, rockabillys jampecokról.
És végül -de nem utolsó sorban- ne feledkezzünk meg, az említett sablonokban gondolkodó, másokat beskatulyázó, kockafejű kispolgárokról! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!