Emberek, tudtok válaszolni az alábbi kérdéseimre?
1.Miért utálják annyian a heavy metalt?
2.Sok metálos miért utálja Lars Urlichot és a Metallicat? (Én magam is az vagyok, de még mindig nem értem)
3.Miért gondolják a metalról, hogy sátánista (a black metalt hagyjuk figyelmen kívül)
1 Egyszerűen csak nem való minden embernek a műfaj, de szerintem nem utálják sokan, max nem szeretik.
2 Elvileg azért, mert eladták magukat, megváltoztak, hogy népszerűek legyenek, vagy valami ilyesmi. Ebben nem tudok állást foglalni, mert nem nagyon ismerem őket.
3 Pedig pont a black metál miatt :D Persze, hogy van egy csomó másik alműfaj, meg azon belül se mind sátánista, de az átlagembernek tök mindegy, egy kalap alá veszi az összeset, első látásra ítél, általánosít.
1. Szerintem nem utálják, honnan veszed. A metalosok közül, vagy mások, vagy mire gondolsz?
2. Ezt is attól függ honnan nézzük. Szerintem kevés olyan metalos van, aki azt mondaná pl a Master of Puppetsre, hogy sz..nem jó.
3. előítéletek.
1; Mert sok ember nem ismeri, illetve téves ismeretei vannak. Ami amúgy vicc, hogy egy csomó metál dalt ismernek, sőt elismernek az emberek, ennek ellenére böfiznek baromságokat...
2; Az utóbbi kb. két évtized tevékenysége alapján rászolgáltak. Nagyjából a Load előtt teljesen eldurrant az agyuk, addig rendben volt a banda.
3; Tévképzet. Általában nem populáris, az "átlagembernek" tetsző megfogalmazás jellemző mind zenei, mind szövegi tekintetben, hozzátartozik a lázadó magatartás, amik általában nemtetszést váltanak ki sokakból.
1 Egy ember addig ítéli el a heavy metalt, amíg végig nem hallgat pl. egy Metallica dalt és le nem esik neki, hogy mekkora b@rom volt, hogy ő ezeket a tehetséges és kiemelkedően kreatív zenészeket elítélte. Aki nem metalos annak ajánlom meghallgatni pl. az Enter Sandman c. számukat. Biztos, hogy hallotta már az illető, csak max nem tudta, hogy ez a zseniális szám a Metallica szüleménye.
2 Én Metallica fan vagyok (gondolom rájöttetek) és egyáltalán nem értem én sem. Melyik banda nem "adta el magát" most beleértve minden stílust?
3 Én is tudnám mondani sok olyan dologra, hogy sátánista mert nem ismerem és ezen van a hangsúly. Azért mondják mert nem ismerik. A Rolling Stones-nak is van egy tök sátànista száma: Simpathy for the Devil (EGYÜTTÉRZÉS AZ ÖRDÖGGEL). A Metallicától én NEM ismerek olyan dalt amiben csak említené is a sátánt, mint pozitív dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!