Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miért van olyan, hogy az...

Miért van olyan, hogy az igazán tehetséges emberek nem híresek? Higy csak nagyon kevesen ismerik őket?

Figyelt kérdés

Vegyünk egy egyszerű példát. Ismerek egy előadót. Johnny Flynn a neve. Szerintem nagyon kevesen ismerik, pedig SZERINTEM nagyon tehetséges.

Teljesen egyszerű figura, de szerintem csodálatos a hangja, gyönyörű szövegeket ír, zongorázik, gitározik, hegedül és még sok minden. Mégse híres. Mégsem ismerik, pedig megérdemelné. Miért híresebb a KisGrófó meg az ilyen idióták? Én elhiszem, hogy ez valakinek tetszik, tiszteletben tartom. De mégsem értem. Lehet én gondolkodom rosszul. Vállalom az ilyen véleményeket is.

Belinkelek pár Johnny Flynn számot, hallgadsatok bele ha van egy kis időtök :)

Johnny Flynn - Einstein's Idea: [link]

Jenny Lewis & Johnathan Rice, Johnny Flynn - "Iri…: [link]

In April - Johnny Flynn (Lyrics): [link]

| Silver Song |: [link]

Jenny Lewis & Johnathan Rice, Johnny Flynn - "Big…: [link]

:)

2015. nov. 26. 19:58
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!