Metálosok egyet értetek velem?
Egyik osztálytársam szerint a zene hitlerje (justin beiber) jobban néz ki mint az Avenged Sevenfold halál laza, M. Shadows. Mi a véleményetek?
(itt egy kép, ha vki nem tudná hogy ki az: [link]
Ha ez téged érdekel, akkor elég nagy baj van.
Tenni kell a véleményére, ennyi
Amúgy sem azért szeretjük az A7X-et mert olyan jól néznek ki a tagok. Ellentétben a Justin Bieber rajongókkal.
Bár sejtem, de igazából nem is írtad le a saját véleményedet, pedig a kérdés arra vonatkozik.
Én a zenéje miatt szeretem a bandát. Természetesen én az A7X oldalon állok, viszont az a lány kezdte az egészet azzal, hogy én sose leszek olyan mint a zene hitlerje (nem is akarok olyan lenni). Adnék a véleményére, ha nem ő kezdte volna el, én csak elmondtam neki a véleményemet, ő nem tisztelte azt, akkor én miért tiszteljem az ő gondolkodásmódját?
Arról nem is beszélve, hogy M. Shadows-t oltogatta, én csak megvédtem, mert szeretem a zenét amit csinál. Utána pedig én voltam a rosszfiú, hogy justin biebert szaroztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!