Himre20 kérdése:
Írnátok nekem modern metal/hard rock bandákat?
Figyelt kérdés
Kéne valamit hallgatni de kifogytam az ötletekből :D2016. jan. 19. 19:56
1/14 anonim válasza:
Heló!
A Slipknot megalakulása óta magas színvonalon zúz.
Power metal és nagyon szeretem, a Powerwolf.
Ahogy az Amon Amarthot is.
Amit pár napja fedeztem fel - a müncheni HB-on voltak, és ott árulták a cd-jüket, hogy kijtuhassanak a fesztiválokra -, az az Illumenium. A technikai részük fantasztikus.
Elég vegyes felhozatal, és azért írtam őket, mert kiváló bandák.
2/14 A kérdező kommentje:
Helló! köszi a választ ,de mindegyiket ismerem. Ettől még ahogyan te is mondtad fantasztikus bandák.
2016. jan. 19. 20:31
3/14 anonim válasza:
Airbourne, Black Veil Brides, Skillet, Rammstein (mondjuk ez nem annyira modern), Shinedown, Steel Panther, Five Finger Death Punch, Metallica, Limp Bizkit
4/14 anonim válasza:
Gojira, Mastodon, Protest The Hero, Tesseract, Between The Buried and Me, Alter Bridge.
5/14 anonim válasza:
A metallica mióta modern? Már lassan 35 éves banda
6/14 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. Várom a többit .
2016. jan. 20. 20:53
7/14 A kérdező kommentje:
És egyébként igen a metallica nem igazán modern metal
2016. jan. 20. 20:53
8/14 anonim válasza:
1 es. Pont ezeket akartam. Tényleg fantatsztikusak.
Bullet For My Valenine első kedvenc :)
Disturbed most nagyon rájuk függtem. Majd meghallod miért ;)
Five Finger Death Punch
9/14 anonim válasza:
Én power metált nem tudok de itt egy folk metál : Korpiklaani és mellé még Sabaton .
10/14 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!