Ha a zenei ismereteim akarom szélesebb látókörűvé tenni, hogyan és hol érdemes kezdenem?
A kérdésem lényege tehát, hogy ha több féle zenét szeretnék megismerni, bővíteni a repertoárt, úgy, hogy nem ismerek előadókat és a zenei műfajokról sem tudok sokat, akkor hogyan kezdjek neki ebben a zenei özönben? Természetesen ismerek előadókat, műfajokat, de azok a pop, rock témában kimerülnek. Ebből is csak az olyanok vannak a tudatonban, amiket elém raknak a zenei csatornák, youtube. Tehát a népszerűbbek többek között. A retro is nagyon érdekel, de abból is csak a slágereket ismerem.
A zenei özönről még annyit, hogy iszonyatosan nehéz tudatosan keresni bennük. Milliónyi van és nem tudom, hogyan és mi alapján szűrjek.
A segítségeteket, tippjeiteket előre is köszönöm!
Spotify
Nekem elég jó volt a zenei ismeretem
Hiába kedvencem a rock/metal és a többi, ha volt vmi fülbemászó zene egy másik stílusól akkor megtetszett, de csak ennyi
Aztán egyszer csak elkezdtem használni a Spotify-t és onnantól még szélesebb lett a zenei izlésem =)
Nem mellesleg az összes letöltött zenémet töröltem és havi 1200 forintért inkább ezt használom
+ youtube-t is teljesen elhagytam, előtte pedig elég sokat használtam zenék kereséésre és hallgatására, de már nincs rá szükségem
de lehet ingyen is, csak kevesebb funkciót tud
sputnikmusic.com
egyszer posztoltam egy ha jól rémlik "the big four of metalcore" nevű listát a BMTHval és az Asking Alexnadriával meg még tán a Black Veil Brides meg a Motionless In White voltak benne, egyből mindenki levágta, hogy trollkodok
szóval egy az átlagnál igényesebb közösség
erre van a torrent, a youtube...
amúgy talán debrecenbeni fóromban a médiamarktban van lehetőség belehallgatni emlékeimszerint
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!