Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi a véleménytek?

Mi a véleménytek?

Figyelt kérdés
Most jelenleg 16 évas vagyok és az oszt. Társaim állandóan cikiznek, mert Bon Jovit hallgatok mindig mondják, hogy ne hallgasak szar Bon Jovit mert 1. Szar a rock&pop zene 2. Sokat szerint már kiöregedett Jon Bon Jovi szerintem nem azt csinálja amiben jó és jól is csinálja 3. Régi zene hallgasak mostani ,,nyávogós" zenéket (nagyon nem szeretem ezeket a mai zenéket)! Szerintetek ipgazam van abban hogy Jon jól csinálja amitt csinál és nincsen kiöregedve és jó a bon jovi es a rockpop zene

2016. jan. 19. 19:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem amúgy pont fordítva volt. Fülembe üvöltették az Its my life-ot, mondván, hogy én is ismerem a jovit. Mondtam nekik, hogy nagyszerű, mondj még egy dalt...
2016. febr. 20. 12:56
 12/15 anonim ***** válasza:
Én kb. 1 hónapja "találtam rá" a Bon Jovi számokra. Imádom! A dalszövegeknek van üzenete, mindig találok olyat, ami passzol a lelkiállapotomhoz. Igaz, hogy Jon hangja változott, és nem fekszik neki az a hangmagasság, amit 15-20 évvel ezelőtt megütött, de ez természetes. Az új dal(This house is not for sale)is rögtön kedvenc lett. BJ forever!
2016. szept. 23. 11:27
 13/15 anonim ***** válasza:
1986-ban megjelent a Bon Jovi Slippery When Wet című albuma, amiből világszerte 28 millió példányt adtak el. Csak Amerikában 12-szeres platinalemez lett. Olyan nagyszerű slágerekkel, mint a Livin' on a Prayer, vagy a You Give Love a Bad Name. Kit tudtok felmutatni manapság, aki ebben a műfajban nagyobbat alkotott? Bon Jovi szar? Az osztálytársaid zenei ízlése valószínűleg a hányás és a lótrágya színvonala között helyezkedik el.
2016. dec. 17. 00:07
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Jobb ha megtanulsz egy dolgot!!

A Bon Jovi soha az életben nem volt és nem is lesz szar!!

Lehet hogy kiöregedtek de attól hatalmas legenda

(Nem csak ők hanem más együttes is öreg már de még mindig jol nyomják)

És ne halgass másra azt hallgatsz ami neked tetszik.

Én 17 évesen még mindig Guns n Roses,AC/DC,KISS és Bon Jovit hallgatok mert ezek a mai zene szarra se való!

2017. júl. 14. 20:50
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
A régi zene éri meg nem a mai,engem ezek hoznak lázba!
2017. júl. 14. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!