Mi a véleménytek róla?
Figyelt kérdés
Egy Dj csaj zenéje megtetszett a beatporton, esetleg közelebről hallott már valaki róla? Ami konkrétan érdekel az, hogy ti nektek mi a véleményetek az ő zenéjéről, maga a kinézetéről és a csajról és mindenről,amit vele kapcsolatban találtok a neten.Nektek bejön ez a stílus. Hosszas véleményt kérek róla.Szakmai vélemények is jöhetnek, meg átlagosak is, gondolom valahol érhető hogy miért vagyok erre mind kíváncsi. Előre is köcce
2015. aug. 3. 00:54
1/7 anonim válasza:
nem tűnik éppen mű nőnek.inkább átlagos.zenéje semmit nem mond nekem, leginkább a daráló stílusra emlékeztet sterbinszkynek is vannak hasonló zenéi, főleg a régebbi technos vonalon.világi és társasági benyomást kellt bennem,biztos sok barátja és barátnője van és élvezi az életet.nagyképűnek sem mondanám,abból amit látok róla.fogalmam sincs ki lehet,ez csak egy röpke vélemény.
2/7 anonim válasza:
Nem tudom milyen a beállítottságod,de ez a csaj nagyon darkos stílusban zenél. Nem csak a zenéi tünnek vadnak,hanem ő maga is rendkívül elvont lehet.Az ég világon semmi népszerű dolog nincs a muzsikájában és nem sok egyediség sem,mert külfödön még durvábbakat is csinálnak, hasonló vonalon,ami szintén az erősíti meg bennem,hogy nem lehet egy egyszerű hétköznapi eset semmiben.Bennem semmi jót nem ébreszt.Lehet hogy jó valahol amit csinál,mert táncolnak rá néhányan,de azok az emberek ott nem éppen nyernének sem szépségversenyt,sem bizalmat senkiben.Durva,nyers,kemény,szélsőséges zenéket készít.Semmi jót ki nem nézek belőle, az álarc mögötti, ártatlan kis pofikájából.De te tudod, ha neked ez a csaj és stílus bejön,hajrá, ha nem a lehető leghamarabb felejtsd el,mert még akár bajba is keveredhetsz ha közelebb kerülsz hozzá.Nem tudom sajnos a pontos szándékodat vele, hogy össze akarsz vele jönni,vagy zenélni akarsz vele együtt,de egy biztos, hogy kösd fel a gatyád mert nem egyszerű eset az biztos.Csaj technoban utazik manapság, főleg ilyen sötét vonalon és a youtube videóit tekintve,hát nehéz eset lehet az egyszer biztos))
3/7 A kérdező kommentje:
Mégvalaki véleménye róla mert ez idáig nem sok pozitív van.Persze nem is kell hogy az legyen vagy másmilyen az a lényeg hogy legyen még vagy legalább pár vélemény.
2015. aug. 3. 01:46
4/7 anonim válasza:
Lehet, hogy azért, mert egyáltalán nem hallgatok elektronikus zenéket, de fogalmam sincs, miről beszél a második :'D Hogy lehet ilyen következtetéseket levonni? Szerintem ez a zene tökre rendben van, nem az én világom mondjuk.
5/7 anonim válasza:
Ez a nő egy repedtsarkú kis riban@.Semmi bizalomgerjesztő nincs benne.Szánalmas és rafinált kis kurv* Nagyon hozni akarja a formáját mint a többi ilyen, mint voksán virágocska és társai,de még teste sincs hozzá.A zenéje szar,monoton és unalmas.Véletlenül sikerült bekeverednem egy partira ahol játszott.Tette az agyát.Miután lenyomta a kis elképzelt világát,össze vissza leálltfűvel-fával fényképezkedni és kéjelegni,akibe csak belebotlott.Hozzám is oda jött,mert a tánctéren mentünk keresztül éppen és azt hitte a kis naív pics@, hogy neki megyünk gratuálni.De mivel látta hogy a párom egy sy;p nagyra nőtt csaj,ugy elpattant mint a szöcske és még pofákat is vágott hozzá.Erről ennyit! Egy forintot nem fizetnék sem a zenéjéért, sem pedig érte. Még a dugnám szó is bőven elhanyagolandó.Ugy borzasztó,ahogy van!
6/7 anonim válasza:
Azért rendesen betöcskölnék neki,arra szinte minden nő jó!XD
7/7 anonim válasza:
Éljen a techno :D amugy nem rossz de nincs semmi ami megfogna a számaiban, kinézettre meg egy átlagos nő :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!