Most jelenleg 16 évas vagyok és az oszt. Társaim állandóan cikiznek, mert Bon Jovit hallgatok mindig mondják, hogy ne hallgasak szar Bon Jovit mert 1. Szar a rock&pop zene 2. Sokat szerint már kiöregedett Jon Bon Jovi szerintem nem azt csinálja amiben jó és jól is csinálja 3. Régi zene hallgasak mostani ,,nyávogós" zenéket (nagyon nem szeretem ezeket a mai zenéket)! Szerintetek ipgazam van abban hogy Jon jól csinálja amitt csinál és nincsen kiöregedve és jó a bon jovi es a rockpop zene
Azt hallgatsz amit akarsz. Ha meg az osztálytásaidnak nem tetszik mond a következőt: "Ne'tán Bajod van? Hátba rúglak itt alszol!"
2016. jan. 19. 20:45
2/15 anonim válasza:
It's your life:)
2016. jan. 20. 01:14
3/15 anonim válasza:
Jogod van a szar ízlésedhez, akinek nem tetszik annak finom kézmozdulatokkal adj át arcirányú kinetikus energiát (ez a trágárság szűrő egészen zamatos megfogalmazásokra kényszerít).
2016. jan. 20. 06:19
4/15 anonim válasza:
Az , hogy nagyon unalmasak már azok akik állandóan külső megerősítést várnak , hogy hizlalják a májukat , hogy "ehh igen nekem igenis jó ízlésem vanh!"
2016. jan. 20. 19:02
5/15 Kill The Sexplayer válasza:
A #4-esnek nagyon igaza van. Egyébként a Bon Jovi az ugyanolyan nyák, csak nem dobgép szól alatta, hanem gitár. Tágítsd már egy kicsit a látókörödet.
2016. jan. 20. 20:21
6/15 anonim válasza:
#4, ott a pont!
#3, engedelmeddel (vagy a nélkül) megjegyezném ezt az igazán csodálatra méltó megfogalmazást, és ha olyan helyzet adódik, használnám is :D
Amúgy, ha már itt tartunk, én is hallgattam Bon Jovit, de sosem kérdeztem meg senkit, hogy mi a véleményük, azért, mert nem érdekelt, és azért mert nem vagyok vállveregetésgyűjtő...:)
2016. jan. 21. 19:47
7/15 A kérdező kommentje:
Én sem vagyok olyan aki a váll veregetést várja!nem diszekszem vele hogy bin Jovit hallgatók, csak mimdig elsedik a telefonomat és mindig megnézik a zenéimet mindig mondják hogy még mindig ezt a szart hallgatod?!
2016. jan. 24. 16:15
8/15 anonim válasza:
A válasz: igen.
És lesz*rod őket. Ennyi. Le vannak sz*rva. Le fognak kopni.
2016. jan. 24. 17:23
9/15 anonim válasza:
Szia! Én Bon Jovi - rajongó vagyok.
1., Jon Bon Jovi hangja és dalszövegei tényleg romlottak az utóbbi időkben, de kétlem, hogy aki beszólt, az ismerne akármit az It's my Life-on kívül, szóval ők idióták.
Amúgy meg az osztálytársaid mind ostobák. De őszintén: most ha vadidegen emberek feljogosítanak az ízlésedre itt a GyK-n, akkor nekik meg majd hiszel?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!