Miért nem születnek már 80-as 90-es évekbeli féle dalok?
Szerintem nem kell ismertetni ezeket a dalokat, aki rágondol azonnal elfogja az a bizonyos érzés...
Hogyhogy egyre igénytelenebb zenék születnek?
Lenne létjogosultsága olyan zenének, ha valaki ma a régi 90-es évekbeli dalokhoz hasonlót próbálna kreálni? Vagy elfogytak az akkordok?
Hát, olyan érdeke,s hogy mindenki a 90-es éveket várja vissza mostanában. Amikor általános iskolás voltam (99-ben kezdtem), akkor a 90-es éveket tartották a modern zene legaljának.
Amúgy minden zenei korszaknak megvan a maga ideje, semmi se állandó. De pl. az indie rock akkoriban indult, és csak nálunk nem menő.
Az elsővel nagyon nem értek egyet. A 90-es éveket akkoriban sem szidták csak legyintettek rá. Ennek ellenére mindenki tudna rengeteg slágert felsorolni azokból az időkből, amit mondjuk nem mondhatunk el a 10 évvel ezelőttiekről.
Amúgy készülnek most is olyan stílusba, csak nincs hol találkozz velük, nincs meg az arra formált igény és közönség. Viszont ha jól megfigyeled annyira gáz és tré volt a 80-90 évek zenei világa, hogy azóta minden nagyobb slágert így vagy úgy de feldolgoztak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!