Egy reklámban hallottam egy (szerintem) 90-es évekbeli (szerintem) francia számot, mi lehet ez?
Valami ilyesmi a refrénje (fonetikusan):
"Szál-tlán-mou-uá, Szál-tlán-mou-uá, Szán-tán-bom-uá-uá-uá-uá-uá, Szál-tlán-mou-uá. hú-Ú-Ú-Ú!"
A szöveg végig monoton, ugyanazon a hangon megy, de ez a "HÚ-Ú-Ú" rész magasan van a többihez képest.
Beszélek franciául, de ebből semmi értelmeset nem tudtam kihámozni. :-(
Talán, ha megírnád, miről szól a reklám?
ez csak Plastic Bertrand, Ca Plane Pour Moi lehet ( 1977ből ha jól tudom )
:)
Utolsó válaszoló, Te egy zseni vagy! :)
Rájöhettem volna én is az "Ú-Ú-Ú-Ú-ból, de a kérdező '90.-es éveket írt, ez pedig valóban '77.-es szám:
https://www.youtube.com/watch?v=bVDfmn_TMkI
Akkortájt kerültem ki Franciaországba, az unalomig adták a rádiók és a televízió...
4/5: EZ AZ! :) Köszönöm!
Azért írtam a 90-es éveket, mert akkor feldolgozták és én egy akkori válogatáskaziról ismertem meg. Kicsit technósabb, de majdnem ugyanilyen. Az esetleg nincs meg vkinek?
Nekem megvan vinyl (helytelenül "bakelit") kislemezen, de miért nem tudod fölvenni a linkről, amit megadtam?
Itt több videót is találsz:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!