Milyen gitárt vegyek, kezdőként?
Nagyjából utánaolvastam, hogy mi az előnye-hátránya, ha klasszikuson vagy elektromoson kezdek, arra jutottam, hogy én elektromoson szeretnék. Azt olvastam, hogy a Cort gitárok elég jók kezdőknek, és hogy kb. ez az 50 ezres kategória bőven jó, szerintetek egy ilyen jó lenne? [link] Ezt át is tudnám venni személyesen (gondolom jobb, mint postázni). De ahogy látom, ehhez nincsen erősítő, azt külön hol érdemes venni, neten vagy boltban? És milyen árkategóriába? És ha beírom, pld. ide a vaterára, hogy erősítő és leütök egyet, akkor az passzolni fog ehhez a gitárhoz? (bocs de tényleg kezdő vagyok...)
Vagy érdemesebb egy olyat venni, amihez alapból van erősítő?
Köszi előre is a segítséget!
Jó gitárt néztél ki kezdőknek a cort az egxik legjobb.nekem is ilyen .minden gitárhoz jó szinte mindegyik erősitő és forditva is ha jól tudom.erősitőt ajánlok hozzá aza cube 10gx nekem ilyen . De egy jo fajta erősitőn szerinem ne sporolj mert az évekig is tovább mint a gitár birja.az orange crush t nagyon dicsérik .
És bolt érdemesebb venni bármit is de van egy jó oldal a [link]
Plusz állvány féle vagy tartóhelyet is szerezz be a gitár érdekében:-)
Köszi a választ, hasznos volt ment a + :)!
Egy kicsit többért, 37 körül láttam 10 GX-et és Orange Crush-t is ezen a weblapon, Orange-ból ez volt a legolcsóbb, de gondolom ez is megfelel (100-ért, de 70-ért azért akkor se vennék :D). Szerinted ez jó árkategória egy erősítőnél? Mondjuk 20 alatt már, vagy 20-30 közt se nagyon akarjak ilyet venni? Köszi az oldalt, gondoltam, hogy azért boltba, újonnan érdemesebb, de gondolom egy ilyen gitárt, mint amit linkeltem jóval többért kapnék boltba, és azért csak nem akkora gond, hogy használt volt, nem? Én úgy látom jól karban volt tartva, vagy szerinted ezt nem érdemes megvenni, ink. vegyek boltba ilyesmit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!