Mennyibe kerül egy Kis Grófó/Ákos meghívás?
Figyelt kérdés
Barárnőm születésnapjára szeretnék meghívni valaki énekest, akit szeret. Mennyibe kerülhet egy ilyen (5-7, esetleg 10 zene elénekléses) meghívás?2016. jan. 2. 18:09
1/7 anonim válasza:
Nem hinném, hogy egy szülinapra lejönne, de ha igen kb 1000000
2/7 A kérdező kommentje:
Pénzért elvállalnak mindent.
2016. jan. 2. 18:15
3/7 anonim válasza:
30,45, 60 perces haknikat vállalnak az előadók. Minél többet kérnél, annál mélyebben kell nyúlnod a zsebedbe. Bár az is igaz, ha felmérik a sztárok a terepet, hogy magánbuli vagy szórakozóhelyre mész, annak megfelelően lehet rugalmas az ár.
Ami biztos: Kasza Tibi 300+áfát kért a 45 perces hakniért (plusz km pénz)
Mirigyék 500 ezret (4 fős, 30 perces hakni)
Grofó ha jól tudom 250-500 között.
Természtesen az árak nem irányárak, mert változhatott ez azóta. Ami viszont biztos, hogy vannak zenészek (pl: ÁKOS), akik csak élőben nyomják és ott a zenekart is csengetheted. Szóval Őt megvenni szülinapra nem lesz egyszerű dolog.
5/7 A kérdező kommentje:
Természetesen sejtettem, hogy lenne kb. 1 millió a meghívás, de még nem tudom, mert meglepetés lenne.
2016. jan. 2. 18:39
6/7 anonim válasza:
Akkor már valaki olyat hívj, aki tényleg zenész, ne a fos kisgrofót.
7/7 anonim válasza:
Szia. Az Ákos nagyon drágán vallal el ilyen jellegű fellépést (ha elvállalja). Egyszer azt mondta egy interjúban, hogy ők fellépésen a saját fény technológiájukkal dolgoznak. Illetve csak élőben énekel, ami az jelenti ugye, higy hozza a zenekarát is 😄😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!