Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mit tud Ákos és zenekara hogy...

Mit tud Ákos és zenekara hogy ekkora istenek?

Figyelt kérdés
2015. dec. 10. 16:38
 1/9 anonim ***** válasza:
93%
Nem tudom szerintem egy brutálisan túlértékelt kutyagumi az egész.
2015. dec. 10. 16:42
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Jaj Istenkém felejtsük már el ezt a "mit tettél le az asztalra" suttyó hülyeséget. Mi köze van ennek ehhez? Kit érdekel hogy én mit tettem le? Vagy anélkül nem lehet kritizálni? Egy éttermet se lehet leszólni hogy rosszul főznek, ha nem vagyok mesterséf? Hagyjuk már. Meg aztán tudod mikor kapott volna Kossuth díjat Ákos, ha nem ő lenne a fidesz házi kiskedvence.
2015. dec. 10. 17:16
 3/9 anonim ***** válasza:
67%
Ez tipikus esete az ilyen ostoba hozzáállásnak amúgy, mikor valaki nem a kritikára próbál reflektálni, hanem a kritikussal szemben személyeskedik...
2015. dec. 10. 17:17
 4/9 anonim ***** válasza:
67%
Az ostoba proli az mindig is az marad. Mint a csöves aki panaszkodott nekem egy fesztivál előtt, hogy milyen sz*ar neki a fideszes közmunkán, de a fidesztrubadúr Ákos koncertjére azért majd bemegy,. mert az milyen jó.
2015. dec. 10. 17:22
 5/9 anonim ***** válasza:
67%
Amúgy kérdező itt a kérdésre a válasz. Az ilyen "temittettéllazasztalra" típusú agyhalottak népesítik be a rajongótáborát.
2015. dec. 10. 17:23
 6/9 anonim ***** válasza:
27%
#7 Ezek szerint még egy kérdést sem tudsz értelmezni, mivel nem az volt a kérdés hogy kik népesítik be a rajobgótáborátm hanem hogy mit tud Ákos és zenekara. :)
2015. dec. 10. 17:43
 7/9 anonim ***** válasza:
Zenélni, énekelni szívhezszólóan, kellemesen, fülbemászóan. (Bár ne a mostani számait figyeld, sokkal inkább a régebbieket.) Ja meg a bulihangulat.
2015. dec. 11. 19:05
 8/9 anonim ***** válasza:
49%

Én nagy Bonanzás voltam.

Nekem akkor voltak istenek. Most már gyengék.

2015. dec. 11. 23:36
 9/9 anonim ***** válasza:
49%
Ákos profi zenészekkel veszi körül magát. Úgy is mondhatnám, hogy igényesen vagy minőségi színvonalon tud megszólalni. Énekelni szerintem nem tud, de a szövegei az átlagnál ugyancsak magasabb színvonalat képviselnek. (Értsd ezt úgy, hogy a szövegnek van értelme és jól tud fogalmazni.) Egyébként hányni tudnék tőle, mint embertől... Az egy dolog, hogy felnyalja az állami támogatásokat és mondjuk a közmédiának csinál szignálokat. Magyarországon ez így működik, tudjuk. De ugyan süllyedjen már a föld alá és fogja be a pofáját, amikor minderre rákérdeznek és ne mutogasson az érdemes művészekre, akik elől ellopta azt a pénzt!
2015. dec. 13. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!