Milyen basszusgitárt vegyek gyakorlógitárnak?
Figyelt kérdés
Most fogok elkezdeni basszusgitáron tanulni,de nem tanárná,hanem itthon, magamnak, szóval a bérlés az nem pálya.Annyira nem értek hozzá, ezért kérdezem, ugyanis nem akarok egyelőre sokat költeni rá, de azért viszonlag jót szeretnék venni.2016. jan. 2. 13:07
1/4 anonim válasza:
Érdemes használtan nézni (persze ami jó állapotú.) Használtan 25.000-ért kifoghatsz olyat, ami újonnan kb 40-45, de ha viszont ha újat szeretnél, akkor 30.000ft-nál kezdődik. Baltimone basszusgitárt tudom ajánlani, szerintem fain kezdőknek. (Hasonlít a fenderre kinézetre, és a nyaka is olyan)
2/4 anonim válasza:
50k alatt nem érdemes elgondolkodni rajta. Egy normális bass-t még használtan sem adnak olcsón, persze a szóndzéjsön baltimore stagg féle uszadékfát utánad dobálják már 15-20k-ért de az olyan is. 50-kért kapsz SX-et újonnan 2 év garival ami azért nem hátrány és van jazz bass meg p bass is. minőség is oké.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2016. jan. 2. 19:58
4/4 anonim válasza:
Én kb. másfél éve vettem használtan egy Cort GB34A basszust 35.000-ért. Kellett még egy kicsit költeni rá, a potik nem voltak teljesen rendben, meg persze egy friss húrkészletet vettem, de jól összerakott hangszer, kényelmes a nyaka és az én céljaimra (otthoni szórakozás, néha jammelgetés a haverokkal) tökéletes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!