Mennyi idő alatt lehet megtanulni gitározni?
Amúgy ilyesmiket:
pár nap alatt meg lehet tanulni normálisan eljátszani, akkor is, ha akkor fog az ember kezében életében először gitárt.
Kottából az életben nem fogsz játszani, ha a könnyűzene felé fogsz elmozdulni. Max tabból.
Minden akkordot? Úgy érted MINDET? :D Hehe, hát azt nem tudom, mennyi idő megtanulni, még nem tartok ott :D
Mojjo
Nem én raktam rá :D Valahogy a tanárom megoldotta.:o
És nagyon szépen köszönöm ezeket az oldalakat amiket belinkeltél! ^^ Csak az a baj h kissé gyér az angolom.
Igen, pl ez a tab.
Ha gyér az angolod, akkor sajnos nem nagyon tudok internetes oldalakat javasolni - a magyarokban nagyon nem vagyok otthon, angolul milliószor több a lehetőség. Mindenesetre Justin megértéséhez, mivel a legtöbb okosságot szóban mondja a youtube videóin, eléggé jól kell érteni angolul, szóval az kilőve, gondolom...
Amit másodszor adtam, a guitarnick.com viszont jó lehet. Ott csak nézed a videót, látod mit csinál a pali, meg nézed mellette a tab-ot. Tab-ot persze meg kell tanulni olvasni, de az szerintem bruttó 2 perc, amíg az ember megérti. Amíg az ujjaid rendesen megtalálják a helyüket a fogólapon, na az persze nem 2 perc, de az már más kérdés.
A gitárodat meg komolyan húroztasd újra. A feje áttört, lyukacsos, vagy tömör? (Ez teljesen nem tuti módszer ugyan, de elég jó találati aránnyal megmutatja, hogy eredetileg nylonos lenne-e a gitr, vagy sem.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!