Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mennyi idő alatt lehet megtanu...

Mennyi idő alatt lehet megtanulni gitározni?

Figyelt kérdés
Nagy álmom álmom h egy szép napon megtanulok profin játszani. :D És tudom h nem megy olyan egyszerűen meg stb.. És azt szeretném megkérdezni h kb mennyi idő?:) Kisebb koromban 4 évig jártam gitárra de nem ragadt rám igazából semmi. Az első évben a tanárom valami eszméletlenül hülye módon tanított.Vagyis ezt mondta az utána következő tanárom. Még a gitárt is rosszul fogtam állítólag. A további 3 évben meg tudom mi volt velem.. Valószínűleg nem volt meg bennem a kitartás vagy nem tudom.. De most viszont nagyon szeretnék megtanulni. Kb mennyi idő lenne? :)

2015. dec. 22. 19:52
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Értem :) De kb. mennyi idő mire tudok kottából játszani? Vagy mennyi idő megtanulni minden akkordot?
2015. dec. 23. 11:26
 12/26 Mojjo ***** válasza:

Amúgy ilyesmiket:

[link]

pár nap alatt meg lehet tanulni normálisan eljátszani, akkor is, ha akkor fog az ember kezében életében először gitárt.

2015. dec. 23. 11:28
 13/26 Mojjo ***** válasza:

Kottából az életben nem fogsz játszani, ha a könnyűzene felé fogsz elmozdulni. Max tabból.

Minden akkordot? Úgy érted MINDET? :D Hehe, hát azt nem tudom, mennyi idő megtanulni, még nem tartok ott :D

2015. dec. 23. 11:29
 14/26 A kérdező kommentje:

Mojjo

Nem én raktam rá :D Valahogy a tanárom megoldotta.:o

És nagyon szépen köszönöm ezeket az oldalakat amiket belinkeltél! ^^ Csak az a baj h kissé gyér az angolom.

2015. dec. 23. 11:29
 15/26 A kérdező kommentje:

Uhh.. [link]

Ezt nevezik tabnak?:D

2015. dec. 23. 11:33
 16/26 anonim ***** válasza:
igen ez egy tabulatúra
2015. dec. 23. 11:35
 17/26 A kérdező kommentje:
Értem:) És ha ilyesmiket szeretnék játszani, akkor milyen tanárt keressek? Sima gitár tanár? Vagy valamilyen más kell?
2015. dec. 23. 11:37
 18/26 Mojjo ***** válasza:

Igen, pl ez a tab.

Ha gyér az angolod, akkor sajnos nem nagyon tudok internetes oldalakat javasolni - a magyarokban nagyon nem vagyok otthon, angolul milliószor több a lehetőség. Mindenesetre Justin megértéséhez, mivel a legtöbb okosságot szóban mondja a youtube videóin, eléggé jól kell érteni angolul, szóval az kilőve, gondolom...

Amit másodszor adtam, a guitarnick.com viszont jó lehet. Ott csak nézed a videót, látod mit csinál a pali, meg nézed mellette a tab-ot. Tab-ot persze meg kell tanulni olvasni, de az szerintem bruttó 2 perc, amíg az ember megérti. Amíg az ujjaid rendesen megtalálják a helyüket a fogólapon, na az persze nem 2 perc, de az már más kérdés.

A gitárodat meg komolyan húroztasd újra. A feje áttört, lyukacsos, vagy tömör? (Ez teljesen nem tuti módszer ugyan, de elég jó találati aránnyal megmutatja, hogy eredetileg nylonos lenne-e a gitr, vagy sem.)

2015. dec. 23. 11:39
 19/26 A kérdező kommentje:
Rendben:) Köszönöm! Esetleg ha küldök róla egy képet privátban, akkor megtudnád mondani h milyen fajta? Mert igazából most már én sem vagyok tisztában vele.
2015. dec. 23. 11:43
 20/26 Mojjo ***** válasza:
Persze, küldd nyugodtan.
2015. dec. 23. 11:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!