Mennyi idő alatt lehet megtanulni gitározni?
Megtanulni soha az életbe nem fogsz tudni. Hogy miért is?
Mert ez egy végtelen folyamat egy emberi élet kevés ahoz hogy mindent tudj az adott hangszeren( pl: minden számot amit eddig megírtak vagy majd fognak nem lehet megtanulni.)
így aztán csak azt mondhatod hogy tudsz játszani valamit gitáron vagy hogy játszok de nem azt hogy megtanultam mert megtanulni nem lehet a hangszert.
Függ attól hogy mennyit foglalkozol vele.
ahhoz hogy mit tudom én virtuóz legyél minimum 8-10 év kell. de mivel már volt a kezedben gitárt ezelőtt így akár hamarabb is elérheted azt a szintet vagy ahhoz közelit.
Egy fémhúros akusztikusra húztál nylonhúrt? Egyrészt technikailag sem egyszerű mutatvány, mert pl ezt nem egyszerű (bár nem lehetetlen) megoldani nylonnal:
másrészt akkor minimum igen érdekesen szólhat a gitárod. Az első lépés az, hogy ezt cseréled, újrahúrozod fémhúrokkal, ha valóban egyáltalán fémhúros gitárról van szó, nem valaki egy klasszikust húrozott át fémmel anno (Cremonáknál vastagon előfordult még a szocializmusban). Egyszerűen egy normális tanuláshoz ez elengedhetetlen. Egy akkord sem fog normálisan szólni, így, felemásan, így nem lehet elkezdeni tanulni.
Második körben pedig:
Ennél jobb, és jobban felépített gitárlecke-sorozatot nem találsz sehol - legalábbis szerény véleményem szerint. Have fun :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!