Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Otthon hogy lehet gitározni...

Otthon hogy lehet gitározni megtanulni, valakinek sikerült már? Mennyi idő alatt?

Figyelt kérdés

Most gitáregyetem videóit kezdtem el, de nem tudom érek-e ezzel valamit, mert egyébként 4 éve van klasszikus gitárom és nem igazán tudok eljátszani rajta semmit, csak olyat amihez nem kell egyszerre több húrt pengetni, meg akkordokból is csak az egyszerűbbeket tudom lefogni. Nagyon béna vagyok gondolom. 4 év alatt ez semmi.

Más hogyan és honnan tanult gitározni otthon? Mennyi idő mire az ember pár könnyebb dalt megtanul? Naponta mennyi gyakorlás kéne minimum?

2015. aug. 31. 13:12
 1/4 anonim válasza:

Ha tudsz egy kicsit angolul, akkor ajánlom Marty Schwartz youtube csatornáját. Itt is online leckéket találsz csakúgy, mint a gitáregyetemen, de szerintem jóval precízebb, és kezdők számára hasznosabb kivitelben.

Nekem sokat segítettek a videói kezdetben.

https://www.youtube.com/user/martyzsongs

Jó gyakorlást!

2015. aug. 31. 13:43
 2/4 anonim ***** válasza:

Én 2 év alatt tanultam meg, 1 év alatt már a tábortűzi dalok mentek

A gitáregyetemet hagyd abba! Félretanit, és elhiteti hogy igy kell zenét tanulni, hogy gyakorolsz elmélet nélkül, emi egy nagy parasztvakitás, messzire kerüld el, és minden hasonló kezdőnek hireszteld. Érdemes itt tanulni

[link]

Sokkal hasznosabb, és jobban el tudsz mélyedni a tananyagban.

Van egy hasznos kis progi, a guitar pro. Ez egy fizetős alkalmazás ami tabulatúrákat játszik le. Ingyenes változata a tuxguitar. GP tabokat meg mindenhonnan le lehet tölteni.

A másik dolog hogy a gitartab.hu oldalon fentvan a tábortüzes zenék nagy része, akkordkiséretet töltenek fel, de az is elég hozzá, elején nem fog menni, de majd ráérzel. Körülbelül napi fél-egy órával jutottam el 1 év alatt a tábortűzi szintre, ugyanennyi idő alatt a zenekari szintre, csak még nincs zenekarom :3

2015. szept. 2. 15:33
 3/4 Waff ***** válasza:
Az előttem lévő válaszolónak igaza van,a Gitáregyetemet azonnal hagyd abba! Valamennyi elméleti alapozás MINDENKÉPP kell a gitározáshoz.A fentebbi link is jó pl...vagy vedd meg a Muszty-D
2016. jan. 10. 13:47
 4/4 Waff ***** válasza:
....Dobay féle Gitáriskolát.Kezdésnek tökéletes!
2016. jan. 10. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!