Szeretnék megtanulni gitározni? (bőv. Lent)
Üdv!
Mennyiért tudnál hozzájutni ehhez a Crafter gitárhoz?
Mivel még kezdő vagy és nem is tudod, hogy mit akarsz kezdeni a gitározással, vagy, hogy mennyire akarod a gitározást űzni, én nem ajánlom, hogy 60.000 Ft-nál többet költs gitárra, mert ki tudja mennyire fog tetszeni a dolog... Ilyen árkategóriában pedig a Cort gitárok a legjobbak.
Egyébként az jó, hogy használtan hozzá tudsz jutni a gitárhoz, ha van is bármi hibája, olyan komoly gondja nem sok lehet, ami drágán javítható csak, így ha hozzánézed, hogy használt hangszer legalább 40% a teljes árból, még ha valami baja van is, annak a javításával is még jól jársz.
Az, hogy mire illik odafigyelni vásárláskor függ attól, hogy milyen műfajban szeretnél játszani. Ha a hangzást nézed, akkor a hangszedők típusa, illetve az erősítő, amire rákötöd a gitárt fog a legtöbbet jelenteni. De vedd figyelembe a gitár alakját is, pl egy V alakú gitár egy kezdőnek lehet, hogy nem a legjobb választás, mivel csúszkál össze vissza az öledben. Nem utolsó sorban, fontos a gitár színe is, csúnya hangszeren kevésbé szeret játszani az ember ;)
(még az előző kommentelő)
Szerintem ez egy jó üzlet:D
Nem tudom, hogy ismerősöd-e az akitől veszed a gitárt, ha nem akkor feltétlen kérj egy jó néhány képet a gitárról, hogy legalább azt lásd, hogy kívülről nincs-e valami gondja. Gondolok rozsdás alkatrészekre stb... És ha van lehetőség, próbáld ki (vagy mivel még csak most akarsz elkezdeni gitározni, kérd meg, hogy játsszon valamit :D), hogy hogy szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!