Sima "mezei" alaplapi hangkártyával lehet gitár felvételt csinálni?
Figyelt kérdés
mármint a gitárt mikrofont ként használva bedugni jack-kel. Nem vágja tönkre az alaplapomat? Milyen színű aljzatba kéne dugnom? (asus p5ql alaplapom van ha ez számít)2015. dec. 20. 22:36
1/7 anonim válasza:
Tönkre nem vág semmit, de semmilyen értelmes hangzást nem fogsz tudni kinyerni belőle.
2/7 A kérdező kommentje:
sima mikrofon helyére dughatom? ( csak próbaképpen )
2015. dec. 20. 23:00
4/7 anonim válasza:
nagyon zajos lesz, még effekt nélkül is érzékelhetően ratyi minőséggel ötvözve
5/7 A kérdező kommentje:
szóval mindenképp valami digitalizáló vagy mi kéne hozzá? Milyet tudnátok mondani ami nem 50-60-100e Ft-s kategória, de használható?
2015. dec. 21. 08:27
7/7 anonim válasza:
Azon kívül, hogy vacakul szólna, még egy normálisabb programmal is, késne is a hang, ha nem telepítesz egy bizonyos drivert. De szerintem alaplapi hangkártya max átmeneti megoldásnak megy el. Line6 GX jól szól, pofon egyszerű, és újonnan is 30 egynéhány ezer Ft. Én kollégiumban használom azt, és nem vagyok biztos benne, hogy bizonyos beállításokkal nem szól-e jobban, mint a többször annyiba kerülő csöves erősítőm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!