Nem konkrétan a hangminőség érdekel hanem a lateny tehát egy sima tök átalgos gépben lévő hangkártyával és asioval elérhető a minimális latency amit nem veszek észre?
Elérhető, szerintem ez nem hangkártya függő, inkább asio. PC-ben lévő hangkarival zúgni fog, de mint írtad nem érdekel. :-) Eleinte én is így kezdtem, Amplitube programmal és Asioval, de végül mégis beszereztem egy külső gitár hangkártyát, mert idegesített.
Amúgy nem értem minek kérdezed, nem kerül semmibe, hogy kipróbáld :-)
átlagosnak számitó tehát olyan 100ezres
az már érdekel ha nagyon szar de elsősorban a latencyre vonatkozott a kérdés amúgy meg azért nem próbálom ki mert még nincs meg az e-gitárom akusztikussal meg nehéz lenne :)
egyébként meg csak azért kérdeztem hogy vegyek-e egy olcsóbb gitárt erősítővel vagy vegyek-e inkább egy drágábbat és egy ideig gépről használom
Ja bocs, mégsem értettelek. :-D
Olcsóbbat kérdeztél erősítővel. :-) Pont fordítva írtam, de nem érdekes. Ha teheted, mindjárt jó gitárt vegyél, nem ezen múlik egyik sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!