Abrahamerek! Vagytok még?
Figyelt kérdés
A megyémben senkit nem ismerek aki szereti Abraham Mateo-t. Írjon ide aki ismeri. Kort is lécci. És ha van kedvenc zeneszám az is jöhet.
13/l
2015. dec. 8. 19:56
11/14 anonim válasza:
"Az egyének 51 és 70 IQ értékekkel megbírkóznak a kisegítő iskolával, ha valaki időt és erőt szán rájuk. Képesek saját magukkal törődni, megbírkóznak a mindennapi teendővel. Könnyű mentális retardációról(debilitás)van szó. A népességben 7% találhatjuk."
Nekem van egy érettségim, meg két szakmám, szóval tegyél meg egy szívességet kisgyerek, majd akkor dobálózz IQ-val ha van is valami fogalmad róla...
12/14 anonim válasza:
Attól én még jól alszok, mert nincs két szakmám és MÉG nincs érettségim.;) És ha két szakmád van meg érettségid, akkor miért gyakorikérdéseken lógsz és "oltogatsz" mindenkit és miért pont az ilyen kérdésekhez írsz és még egy kérdés, hogy miért állsz le egy "kisgyerekkel" "vitatkozni"?! Meg miért személyeskedsz? Szerintem full fölöslegesen írtál egy Abrahamereknek szóló kérdés alá.;) De mindegy..te tudod!
13/14 anonim válasza:
Én Abrahamer vagyok,a spanyol rajongóival meg tartom a kapcsolatot(nyilván nem az egésszel :))
Szerintem kellene legyen a magyaroknak egy külön oldal de nem a facebookon,s így ide is lehetne csalni :D
14/14 anonim válasza:
#13 Én is beszélek 1-2 spanyol rajongójával és amúgy egyet értek! :D De úgyis idecsaljuk valahogy.:D Csak kell egy kis megmozdulás..azért arra kíváncsi lennék, hogy kb hány Abrahamer lehet Magyarországon :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!