Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Tényleg gáz citerázni?

Tényleg gáz citerázni?

Figyelt kérdés

Eddig két hangszerrel próbálkoztam, furulyával és citerával. A furulyával nem sikerültek a próbálkozások, ellenben a citerával igen, a nagypapám tanít, és szeretem is csinálni. Persze, csak a magunk szórakoztatására, bár már hívtak fellépésre, nem mentem el.

A napokban megkérdezték tőlem, hogy milyen hangszeren játszok, persze mondtam, hogy citerázok. Ere le lettem hurrogva, hogy az nem is normális hangszer, és hogy tök cikik, milyen már... szerintetek is az, vagy ne vegyem a szívemre?

15L

2015. dec. 7. 18:44
1 2
 11/13 anonim válasza:
Egyetemen is oktatják! Nem ciki!
2016. jún. 18. 20:56
 12/13 anonim ***** válasza:
Valahogy a hagyomanyok orzese az emberek szamara felesleges vagy gaz. Aki szerint citerazni gaz az eleg nagy primitiv bunko lehet:D
2017. júl. 20. 13:20
 13/13 anonim válasza:
Kíváncsi lennék rá, hogy a nagypapád kitől tanult citerázni?
2018. aug. 16. 20:16
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!