Eddig két hangszerrel próbálkoztam, furulyával és citerával. A furulyával nem sikerültek a próbálkozások, ellenben a citerával igen, a nagypapám tanít, és szeretem is csinálni. Persze, csak a magunk szórakoztatására, bár már hívtak fellépésre, nem mentem el.
A napokban megkérdezték tőlem, hogy milyen hangszeren játszok, persze mondtam, hogy citerázok. Ere le lettem hurrogva, hogy az nem is normális hangszer, és hogy tök cikik, milyen már... szerintetek is az, vagy ne vegyem a szívemre?
Cikinek nem nevezném, de különösebben értelmét sem látom.
2015. dec. 7. 19:11
2/13 A kérdező kommentje:
Szerintem annak sincs különösebb értelme, hogy valaki otthon gitározgat csak úgy magának. Mi a különbség szerinted? :D
2015. dec. 7. 19:11
3/13 A kérdező kommentje:
Mármint, ennek a gondolkodásnak spec nem látom értelmét. :)
2015. dec. 7. 19:15
4/13 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz, inkább az a gáz, aki ezért leszól másokat.
2015. dec. 7. 21:59
5/13 anonim válasza:
a legnagyobb hülye lennél ha azért hagynád abba mert más leszólja... ha élvezed akkor csinál, ilyen egyszerű.
Az irigy emberek szoktak általában ilyeneket mondani, akiknek nincs meg a kitartásuk ahhoz hogy megtanuljanak játszani vmilyen hangszeren.
2015. dec. 7. 22:57
6/13 anonim válasza:
Nem gáz. Hagyományőrzés.
2015. dec. 8. 16:05
7/13 anonim válasza:
Én is citerázom. Szerintem nem ciki. Mi az, hogy "normális hangszer"? Hallottak már egyáltalán játszani?
Vagy ha szerintük nem elég modern, nézzenek meg egy Lajkó Félix videót.
2016. jan. 6. 17:27
8/13 anonim válasza:
Én is citerázom és nekem is nagyon nagyon bejön. Engem is lehurrogtak meg kiröhögtek eleinte de megtanultam hogy nagyívből le kell sz@rni őket és kész. Nagyon szeretem és szerintem ez a lényeg nem az higy mások mit gondolnak róla.:D
2016. jan. 11. 21:46
9/13 anonim válasza:
Én 6 éve citerázom! Nagyon szeretem, és nagyon jól megy! Aki bánt ez miatt, annak meg csak annyit mondj hogy irigység! Csináld tovább! Hajrá!!! 😊 14/f
2016. márc. 20. 22:16
10/13 anonim válasza:
Dehogy gáz! Én is citerázok, bár én ilyen pályára készülök, és nyilván megy is. Ha tényleg érdekel, komolyabban is foglalkozhatsz vele.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!