Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Pogány Induló miben tehetséges?

Pogány Induló miben tehetséges?

Figyelt kérdés
Kijött vele egy Friderikusz podcast rész, amely alatt elég sokan istenítik, intelligensnek nevezik, valamint tehetségesnek tartják. Ezzel szemben redditen láttam róla egy videót, egy instagram liveból kivágott rész, amelyben részegen bemászik a benzinkúton a fizetős wc-be, alpári stílusban beszél, undorító dolgokat mond. A dalszövegei nettó semmitmondásnak tűnnek, egymásra pakolt rímpároknak, alatta a zene pedig semmi egyedit nem tartalmaz. Akkor mégis mitől tehetséges?

ma 17:38
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Én szeretem amúgy és néztem is azt az adást amiről beszélsz, viszont teljesen igazad van..nem olyan hatalmas nagy durranás mint ahogy elő van adva az egész.

Jól rappel de amikor arról volt szó hogy “világkörüli hírnévre tesz majd szert” na ott mondjuk nevettem.

Vagy csak a drogról, k..ákról, meg lelki parákról szól a zenéje. Van egy mély jellegzetes hangja ami miatt jó (de egyébként kb csak betépve hallgatom meg)

Még mindig jobban szeretem a régi kilallakikitt szövegeket amiket mondjuk AZA tol.

Lényegében jókor van jó helyen..a sok vissza maradott fiatalnak ez teljesen megfelel, akiknek csak a tépés, b..ás, ivás, depresszió megy az elméjűkben.

Ennyi..szerintem előbb utóbb megunják az emberek és eléggé hangulat zenéi vannak.

Ok elmész szanaszét speedezve kólázva stb úgy minden jó egy koncertjére..de hát ennyi 10/5 az egész

ma 17:52
 2/2 anonim ***** válasza:
Semmiben
ma 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!