A barátnőm nagyon nagy Slash fan. Azt monda valamikor nekem, hogy a Sweet Child O' Mine szólóját csak Slash tud ja eljátszani a világon, senki nem tud ja utánozni. Szerin tetek ez mennyire igaz?
Figyelt kérdés
Nem hiszem, hogy kb 7 milliárd emberből valaki ne tudná pontosan ugyanúgy eljátszani Slash szólóját mint ő maga. Amúgy barátnőm 4 éve gitározik, úgy mondta ezt. Bár nyilván elfogult Slash-el kapcsolatban, mindig is ő volt a példaképe, nem tudom mennyi valóságalapja van ennek. Szerintetek?2015. nov. 7. 19:16
21/29 anonim válasza:
Emberek! Slash lehet nem a legjobb gitáros, de egy ikon. Fiatalkorában szétcsapta magát mégis maradandót alkotott. Le lehet utánozni, de az életérzést és a stílust amit képvisel csak ő tudja visszaadni ez a véleményem.
22/29 anonim válasza:
En is Slash fan vagyok az kecsektelen hogy hajszalpontosan keves ember tudja eljatszani de tudok olyat aki eltudja majdnem pontosan...
Ez az az magyar tribute banda ami eltudja gitatosa aki eltudja jatszani pont ugy [link]
23/29 anonim válasza:
Aki*
Az az a magyar tribute banda*
24/29 anonim válasza:
A magyar zenekarokban is vannak olyan jó gitárosok mint ő. Pl. Rubsics Richárd, Nagyfi László
25/29 anonim válasza:
Sok mindent láttam már ezen az oldalon, de ez a "kecsektelen" most nagyon fájt, pedig nem vagyok egy grammar nazi :D
26/29 anonim válasza:
Helo,én hallottam slasht koncerten és teljesen más mint officialba én szerintem leutánozni le lehet de nem könnyű én 11 éve gitározok és slash a példaképem de a saját taktikája amit belevisz a gitár játékba az teszi különleggesé (ha nézzük jimi-t az is saját technikája volt) azért olyan jól eljátszani nem könnyű eredeti kotta+pedál+effekt+még az a személyiség ahogy kiáll én is youtubrol néztem a kottat akár 200-220 ütemre se hallatszik ugy de hablassaban játszom akkor se ;) meg azért a többi számát nézve anastasia,nightrain (kevertem mondom)ghost,halo mindegyikbe hatalmas solo van nem egyszerű.Én ezt gondolom ;)
27/29 anonim válasza:
Helo,én is rockos vagyok ;) nem akarok belekötni a mai pop zenebe ez egy tovább fejlesztés mint ahogy a rock is rock blues-ból lett jimi hendrix hozta be rockbol pedig modern zene akusztikus akkordos dalok egyszerűen annyi hogy a mai gyerek nem a rockhoz hanem a akkordos modern zene stílusban nőttek fel.
28/29 anonim válasza:
Azt nem ide akartam masra mentem de ide nyomta be bocsi;) :D
29/29 anonim válasza:
Steve Vai, és Stevie Ray is jobb, mint Slash.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!