A barátnőm nagyon nagy Slash fan. Azt monda valamikor nekem, hogy a Sweet Child O' Mine szólóját csak Slash tud ja eljátszani a világon, senki nem tud ja utánozni. Szerin tetek ez mennyire igaz?
Slash messze nem a legjobb gitáros.
https://www.youtube.com/watch?v=zN21bgJea9M
El tudják játszani, előadni nem tudják. Slashnek meg nem igazán tetszik a stilusa, sőt, rühhellem a csávót, a játéka jó, de nem akkora nagy dolog hogy úgy istenitsék.
Ez sokkal jobb gitáros mint Slash a véleményem szerint. Az igaz hogy nem lehet összehasonlitani mert más stilusban játszanak.
"Azért én kiváncsi lennék rá, hogy ki tudna még egy ilyen solot összerakni."
Valószínűleg senki. Mint ahogy Slash sem fog egy Yngwie Malmsteen stílusú szólót összehozni. Úgyhogy ez a "meee sénki nem jácca úúgy!!!" és a "sénki nem tud ojan szólót összehozni!!!!" nem érv, és nem indok. Akinek tetszik Slash, az hallgassa, én nem vagyok oda érte, de nem oltom és nem tartom szarnak.
Izzy kiváló ritmusgitár, Slash viszont szólózik.
Egészen más képességeket kíván meg mindkettő.
nem szívesen osztom meg a zenei tudásomat veletek mert amúgy sem érdemlitek meg!
Slash túlértékelt! Szólójátéka baba egyszerű ugyanakkor melódia játéka szólózás közben lenyűgözően odaillő az adott dalba. Na meg hát el kell ismerni a mai generáció embereit rendesen inspirálta. ez szép és jó de vannak ám rajta kívül nagyobb zenészek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!