Funktasztikus hiteles és jó rapper?
Figyelt kérdés
Benne van a magyar top 3-ban?2015. nov. 1. 09:10
1/5 anonim válasza:
Az, hogy kinek, mi a top, relatív dolog.
Én imádom Funktasztikust és igen, jó repper, imádom ahogy pörög a nyelve, imádom a flow-ját is. Mellesleg a földim :) Nálam a top 3 ilyen:
1.TM
2.Riddler
3.Funktasztikus
21/L
2/5 A kérdező kommentje:
Király.
Ő egyébként hová is valósi?
ózdi? Több rapszövegében ezt mondja: Ózd,az északi kapcsolat..
2015. nov. 1. 20:22
3/5 anonim válasza:
Borsodból származik, hogy pontosan honnan, azt nem tudom.
De ő a Borsodi Bivaly:D
4/5 anonim válasza:
Funk mezokovesdi. Ha meghallgatod a szovegeit figyelmesen erre rajossz magadtol is szerintem...a temai melle pedig nem mellesleg iszonyatosan durva rappelesi technika tarsul, ahogy irtak mar elottem, ugy porgeti a nyelvet h az besz*ras:) Magyarorszag leghitelesebb rappere, aki a zenei alapok megirasaban is eleg otthonosan mozog, imadom ahogy rendszervaltas elotti bakelitekrol szovegreszeket kapcsol ossze a 90-es eveket idezo instrumentalokkal. Ot kene sztarolni nem a kordikot.
5/5 anonim válasza:
Az egyik leghitelesebb itthon. Tényleg a saját életéről szólnak a szövegei és nem a nagyzolásról. Imádom a low budget klipjeit, szerintem ku*va jók, sokkal jobbak mint a profi klipek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!