Szerintetek ki a legjobb magyar rapper? A név mellé kedbemc zenét is kérek! Régen Bustát hallgattam de rájöttem, hogy kamu ez az ember és nem hallgatom azóta! De mind közül ő az egyik aki jó és elviselhető zenét csinál! De Tirpa Gádzsik 1-4 is jó!
sztem a magyar rap 99%-a sz*r.
azért az 1%-ért meg nem éri meg "végignyálazni a katalógust".
hallgass inkább amcsi rappet. ott még a legszánalmasabb is magasan veri az itteni legjobbakat
# 6 Micsoda ostobaság.
Valaki meghallgat pár csicska nagy nézettségű senkit és már elkönyveli, hogy a magyar rapperek szarok.
Tele van jobbnál jobb magyar rapperekkel a szakma, csak az igénytelen csicskák miatt nézettségbe sehol nincsenek.
Ha intelligens, tartalmas és értékes rappet akarsz hallgatni, akkor egyértelműen Akkezdet Phiai, illetve Punnany Massif, sőt még az Irie Maffiának is rengeteg köze van a raphez. Az, hogy sokan nem értik ezeknek a csapatoknak a mondanivalóját, az mindenkinek az egyéni szociális problémája.
Semmi problémám nincs például Essemmel, vagy a többi középkategóriás rapperrel, de számumra speciál az ő számaiknak nincs üzenete.
Mr. Buktáról, illetve a többi Ertéemes undormányról most inkább ne beszéljünk. Van elég kérdés az oldalon, ahol elég komoly oltogatások alakultak ki ezekkel a szánalmas emberekkel kapcsolatban, ne legyen ez is olyan. A lényeg, hogy a primitív, semmitmondó, kamu, műmájer baromságaikkal meg sem közelíthetek a rap megérdemelt színvonalát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!