Meg lehet tanulni dobolni ha semmit nem tudok hogyan kell? Tudtok adni vmi segítséget?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 15 éves vagyok és szeretnék dobolni. Sajnos nem tudok kottát olvasni ezértgondolom kéne 1 tanár. A tanár magától értetődik de sajnos nem engedhetem meg :(. A dob felszerelest meg tudnám venni zsebből de a tanárra nem futna 1 max 2 hónap után -> kizárva. De komolyan gondolom ,hogy szeretnék megtanulni.2015. okt. 21. 22:14
1/5 anonim válasza:
Szeretnék megtanulni olvasni, de nem tudok iskolába járni.
Szeretnék megtanulni repülőt vezetni, de nincs pénzem tanfolyamra.
Szeretnék gombát szedni, de nem engedhetem meg a könyvet, amiből kiderül, hogy melyik gomba ehető.
Érted az analógiát, ugye?
Vagy tanár, vagy csapkodhatsz a fazékon.
3/5 anonim válasza:
Ne hallgass az elsőre.
Vedd meg a cuccot és nézz youtubon oktató anyagokat.
Az angolok a legjobbak, de van magyar is amin el tudsz faszán indulni. Csak az eleje nehéz ám! De kitartás.
Én 3 hangszeren tanultam meg játszani magamtól, tanårt még csak nem is ismerek.. esetleg ha eljutsz egy szintre ahonnan már úgyérzed, hogy nem tudsz magadtól fejlődni kérj tanácsot dobostól/tanártól.
Uccu neki, és kitartás! :)
4/5 anonim válasza:
Én úgy gondolom, hogy egy 15 éves fiatalnak az lenne a normális, hogy a szülei finanszírozzák a dobtanárt, vagy amit tanulni szeretne. Én dobot tanulok, és tanítok. Van 3 lányom, a legidősebb 15 éves. Én is kifizetem, hogy tudjanak hetente egyszer lovagolni, mert én meg ahhoz nem értek.
5/5 anonim válasza:
Tanulj meg angolul és tiéd a világ. Sok mindent meg kell tanulnod hogy egy dolgot megtanulhass, de egyébként magyarul is egyre több oktatóanyag lát napvilágot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!