Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Meg lehet tanulni dobolni ha...

Meg lehet tanulni dobolni ha semmit nem tudok hogyan kell? Tudtok adni vmi segítséget?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 15 éves vagyok és szeretnék dobolni. Sajnos nem tudok kottát olvasni ezértgondolom kéne 1 tanár. A tanár magától értetődik de sajnos nem engedhetem meg :(. A dob felszerelest meg tudnám venni zsebből de a tanárra nem futna 1 max 2 hónap után -> kizárva. De komolyan gondolom ,hogy szeretnék megtanulni.

2015. okt. 21. 22:14
 1/5 anonim ***** válasza:
29%

Szeretnék megtanulni olvasni, de nem tudok iskolába járni.

Szeretnék megtanulni repülőt vezetni, de nincs pénzem tanfolyamra.

Szeretnék gombát szedni, de nem engedhetem meg a könyvet, amiből kiderül, hogy melyik gomba ehető.

Érted az analógiát, ugye?

Vagy tanár, vagy csapkodhatsz a fazékon.

2015. okt. 21. 22:22
 2/5 anonim ***** válasza:
Megtanítsalak? :)
2015. okt. 29. 11:16
 3/5 anonim válasza:
100%

Ne hallgass az elsőre.

Vedd meg a cuccot és nézz youtubon oktató anyagokat.

Az angolok a legjobbak, de van magyar is amin el tudsz faszán indulni. Csak az eleje nehéz ám! De kitartás.

Én 3 hangszeren tanultam meg játszani magamtól, tanårt még csak nem is ismerek.. esetleg ha eljutsz egy szintre ahonnan már úgyérzed, hogy nem tudsz magadtól fejlődni kérj tanácsot dobostól/tanártól.

Uccu neki, és kitartás! :)

2016. jan. 27. 00:10
 4/5 anonim ***** válasza:
40%
Én úgy gondolom, hogy egy 15 éves fiatalnak az lenne a normális, hogy a szülei finanszírozzák a dobtanárt, vagy amit tanulni szeretne. Én dobot tanulok, és tanítok. Van 3 lányom, a legidősebb 15 éves. Én is kifizetem, hogy tudjanak hetente egyszer lovagolni, mert én meg ahhoz nem értek.
2016. szept. 12. 15:30
 5/5 anonim válasza:
100%
Tanulj meg angolul és tiéd a világ. Sok mindent meg kell tanulnod hogy egy dolgot megtanulhass, de egyébként magyarul is egyre több oktatóanyag lát napvilágot!
2016. nov. 29. 00:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!