Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Avenged Sevenfold rajongók,...

Avenged Sevenfold rajongók, fanatikusok! Ti hogy ismerkedtetek meg az A7X-al, hol találkoztatok először a zenéjükkel?

Figyelt kérdés

Én a Need for Speed-Most Wanted-ben hallottam először a Blinded in Chains című dalukat, már akkor is tetszett, iszonyat jót lehetett vele száguldozni. De csak később, 2009 novemberében lettem igazán rajongó. Ennek ellenére mégis az Avenged Sevenfold című albumuk a kedvencem. Az Afterlife és a A Little Piece of Heaven mindent visz, egyszerűen szavakat nem lehet rájuk találni, de ezen kívül is az összes szám tetszik az albumon, ami nálam igen ritka, ilyen lemezzel tényleg nem sűrűn találkozom.

Bármi jöhet amúgy az "első találkozáson" kívül is, kedvenc dal, album, bármi ami eszetekbe jut.

Én szolnoki vagyok, de még életemben nem találkoztam itt A7X rajongóval, nem mondom, hogy nincs, de nem találkoztam még vele. Bár úgy 4 éve, megdicsérte egy lány az A7X-es pólómat az utcán, én meg nem léptem, csak megköszöntem. Azóta ezerszer megbántam, és nagyon dühös vagyok magamra emiatt. Most már okosabb lennék.

Emiatt is írom a kérdést, hogy legalább itt osszuk meg az élményeket, ha már személyesen nem tudom senkivel sem.

25/F

#Szolnok #Avenged Sevenfold #Afterlife #A Little Piece of Heaven #Blinded in Chains
2015. okt. 4. 17:36
1 2
 11/12 a7x fan #193 válasza:
A Call of Duty black ops II-ben hallottam a carry on-t legelőször. Később rátaláltam a Nightmare-re és az Almost Easy-re :) Azóta a kedvenceim
2020. márc. 22. 22:24
 12/12 anonim válasza:
Én először a need for speed most wanted ban hallottam először. Azóta imádom
2022. máj. 27. 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!