Vannak itt olyan emberek akik szeretik a rockot, nu-metált, pop metált, pop punkot vagy a heavy metált?
Körülöttem a korosztályomban(17 vagyok), meg úgy általában véve nem sok ember hallgat hasonló zenéket. Az itthon ismertebbeket úgy megismerik(Tankcsapda,Kárpátia,Depresszió,Linkin Park,Three days grace stb.), de nem igazán hallgatják. Ha egy Disturbed vagy Rammsteint mutatok nekik akkor "Úristen hogy tudod ezt hallgatni" meg "Ez nagyon durva. Hogy lehet ezt hallgatni?"
Melodikusnál, power metálnál, leszólnak hogy kapcsoljam ki. Folk metálnál hülyének néznek. Nu-metált,pop punkot és társaikat megint csak leszarozzák.
Ennyire népszerűtlenek ezek a műfajok, vagy csak rossz helyen élek?
Igen, én pl 15 vagyok, és azt hallgatok. VALÓDI metalt, nem mindenféle szirsz*r core-t, hanem Manowart, Pegazust, Oment, Destructiont, Amon Amarth-ot, stb.
És szerencsére azért még sok ilyen van.
Én is ilyen zenéket hallgatok, bár én inkább csak deathmetal, blackmetal
Amúgy én is ott élek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!