Vannak itt olyan emberek akik szeretik a Drum And Bass-t? Nekem kedvenc zenei műfajom, kiskorom óta hallgatom, azaz 7 éves korom óta és jó lenne beszélgetni valakivel ezekről:D
Anno (2007-2011) nagyon drum n bass arc voltam, neurofunk meg hardstep/darkstep-ből állt az életem, FreqAx, Donny, Machine Code, Counterstrike, neuro-ból meg ugye a Lifted Rec. arcai voltak a meghatározók számomra. Aztán begyűrűzött a dubstep (Skrillex előtt, kb 2008), Datsik, Cookie Monsta, 16bit féle wobble valami hihetetlenül új volt, és nagyon imádtam. Abban az időkben még mindenki utálta, aztán jött Skrillex, kommersz lett az egész (számomra), és ahogy elkezdte mindenki megkedvelni, úgy fordítottam egyre inkább hátat az egésznek. Aztán most meg midnenféle dolgot hallgatok (egy ideig bigroom, melbourne bounce, trap, stb.), Skrillexet is megkedveltem amióta megy a Jack U téma, bár most nem igazán tudom, hogy mi nyújtana számomra akkora örömöt, mint amikor anno meghallottam még 15-16 évesen Limewax-et, vagy utána Datsikot. Talán a jungle terror meg a UK Garage az, ami mélyebb nyomot hagyott bennem mostanság, de nem lesznek ezek szerintem hosszú életű dolgok, kb. olyan mint a moombah.
Dnb-ből meg számomra örök klasszik Audio - Warehouse, akkorát lehet rá tombolni, hogy nemigaz. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!