Miért van ilyen sok ember rossz véleménnyel (Kovács) Ákosról?
Mivel nem ismerem személyesen, ezért rossz véleménnyel sem lehetek róla - sem jóval.
Csa kamunkásságát tudom értékelni. A Tarzan zenéjét imádom. Remek munkát végzett. A többi zenéje nem jön be, hidegen hagy, nem az én stílusom - számomra se nem rossz, se nem jó.
A tarzan zenéjét "csak" lefordította és énekli... Különben Phil Collins szerezte.
Én is hallgattam régen sok Ákost, de rá kellett jönnöm, hogy a szövegei vagy teljesen értelmetlen egyvelege jól hangzó szavaknak, vagy rasszisták (pl. Bosszú népe) és uszitóak.
Példátlan nagy paraszt vakítás amit csinál.
Bár imádom, hogy amikor megkérdezek egy Ákos rajongót mégis miről szól a szám, ahelyett hogy rájönne semmiről azt kezdi bizonygatni én nem vagyok elég fejlett értelmezni (persze megsem próbálja elmagyarázni).
Ha szereted a sintipopot és a hasonló hangszínt akkor halgass inkább Depeche Modeot, és/vagy Hurtsöt például.
Ezek sem váltyák meg a világot a szövegeikkel, de van egy alap mondanivaló és nem arra mennek, hogy majd a hallgató bele magyaráz majd valamit.
Bocsi, hogy ilyen lett, de telórol írtam.
"A tarzan zenéjét "csak" lefordította és énekli... Különben Phil Collins szerezte. "
És? Remek munkát végzett vele. Collins is gratulált neki, és az ő munkájávla voltak a legjobbna megelégedve. Nem "csak" lefordította, át írta, a magyar fülekhez alakította őket, és kiválóan énekelte el.
1-es,3-mas köszi a választ, valóban remek munkát végzett. :)
2-es Köszi a választ :)
Én is Ákoson nőttem fel, még ma is rajta van az iPodomon egy csomó albuma, de a jelenlegi munkássága nem áll közel hozzám. Magát Ákost pedig már nem kedvelem (régen rajongtam érte).
Ő is változott, de én még többet a régi önmagamhoz képest, valószínűleg ez az oka. A stílusa túl hivalkodó, harsány. Szentül megvan győződve a saját igazáról, ezért nagyon szűklátókörű. Mostanában nekem kissé úgy tűnik, mintha belekerült volna egy útvesztőbe, ahonnan nem talál ki. A stílusa nagyon csapongó (régebben is váltogatta évről-évre a hangzásvilágot, de valahogy eredeti tudott maradni), nem tudok ezzel mit kezdeni. Habár elég széleskörű a zenei palettám, a jelenlegi irányzata tőleg nagyon távol áll. A szövegei többségét is túl dogmatikusnak találom, egyre gyakrabban érzem azt, hogy túl nagyot akart mondani, de katyvasz lett a vége.
23/L
A tarzan zenéjét én is szeretem, szerintem sokkal jobb, mint az eredeti. :)
Amúgy van egy-két száma amit szeretek, de nincs semmilyen véleményem róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!