Mikor lesz végre legalább részleges magyarítás az Europa Universalis 4-hez? Eléggé rossz úgy játszani hogy semmit nem ért belőle az ember.
Figyelt kérdés
#Európa #Universalis 4
2015. máj. 22. 16:23
1/5 anonim válasza:
angolul is eléggé érthető szerintem :D
2/5 anonim válasza:
Egyszerűen nem értelek benneteket. Én a 80-as években voltam gyerek, oroszul tanítottak, egy rendes angol nyelvtankönyv nem volt az országban, mégis 16 évesen már olvastam angolul. Az iskolákban ott a nyelvtanulás lehetősége, a számítógép, az internet- minden adva van ahhoz, hogy bárki ingyen megtanuljon egy nyelvet, de ti nem vagytok hajlandóak rá. 150-300 óra alatt meg lehet tanulni angolul olvasni (a beszéd az más tészta). De nem, nem és nem! Legyen minden a s***ünk alá rakva, nehogy már nekünk kelljen bármiért is megdolgozni!
3/5 A kérdező kommentje:
Nem arról van szó, hogy nem tudnék minimális szinten angolul, egyszerűen vannak benne olyan angol szavak amelyek emelt szinten fordulnak elő az angolban.
2015. máj. 22. 19:08
5/5 Óriás majmaim válasza:
Ahhoz képest, hogy a válaszoló már felnőtt, nagyon gyerekesen viselkedik. Ugye az ÖN jól tudja, hogy senki sem olyan mint a többi? :P Amúgy meg, nem is volt itt szó korrol, szóval ez sem érthető. UI: Hamarosan elvileg készen kéne, hogy legyen így 2019-re a magyarításnak, de lehet, hogy már egy kis ideje készen van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!