Decemberi nightwish koncert valaki?
Figyelt kérdés
A jegyekkel kapcsolatban lenne kérdésem, hogy a kiemelt állóhely az mit takar? tehát látom hogy kétezer forinttal drágább mint a sima állóhely, de az élményhez mennyit ad hozzá? Ez olyan, hogy az első sorokba kerülök? A Papp Lászlóban lesz, még nem voltam ott. Illetve mikor kellene odamenni, hogy minél előbbre kerüljek, legyen még olyan helyem ahol jól látok? És esetleg lesz lehetőség koncert után odamenni hozzájuk vagy valami?2015. aug. 29. 18:39
11/11 anonim válasza:
Én is kiemelt állón leszek. :D Ha van itt valaki, aki szintén egyedül megy, az írhat nekem privátot. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!